Интимно

Знаци, които показват, че напълно си пасвате в секса

Следвате един и същи ритъм

30.08.2017г. / 15 20ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Когато започваме нова връзка, винаги се вълнуваме от това дали ще бъдем съвместими с половинката си, като характери, в секса.
И когато нещата се подредят така, както ги искаме, правим дисекция на взаимоотношенията й и откриваме или не съвпадения. В следващите редове ще видите 9 сигурни знака, че си пасвате напълно в секса с любимия мъж.

Сексът ви е спонтанен. Това е първият показател за това, че с любимия мъж имате голям процент съвместимост в леглото. Не ви е нужно предварително планиране, определено време от деня. Вашата спонтанна страст може да ви събере в банята под душа, в асансьора или на друго вълнуващо място. След това може да продължите с чаша вино, вкусно хапване и романтична обстановка.

Следвате един и същи ритъм. Вашето движение по време на секс е напълно съчетано. Няма неприятни сблъсъци или неточни движения. Усещате ритъма на другия, сливате дишанията си, усещанията си.

Как да покажете любовта си към жена от зодия Овен?

Обичате разнообразието и не се срамувате да споделите желанията си. Разнообразие може да намерите не само в секс позите, но и в любовната игра. Може да споделяте какво ви е приятно, интересувате се от желанията си и нямате търпение да ги удовлетворите.

Телевизорът почти никога не е включен. Докато някои двойки се нуждаят от стимулация с порнофилми, за да започнат с любовната игра или половия акт, за вас и любимия човек, телевизорът е по-скоро пречка, освен ако не слушате любимата ви музика, докато правите любов.

Винаги стигате докрай по един или друг начин. Не е задължително хубавият секс да завърши с оргазъм. И ако се случи, така че на вас ви е било приятно, но не сте достигнали кулминацията, той ще се постарае и вие да свършите. Тази отдаденост към желанията и усещанията ви, показва голям процент съвместимост в секса.

Негативни мисли, от които нямате нужда, когато не сте във връзка

Вие се шегувате и в леглото. Ако възникне някакъв лек дискомфорт по време на секс, това няма да ви накара да прекъснете акта, а ще се усмихнете заедно. Знаете, че тези моменти са напълно нормални и често непредвидими, затова ги посрещате с разбиране и продължавате да се забавлявате.

И двамата се чувствате добре в тялото си. Ако някой от вас не се чувства 100% доволен от физиката си, едва ли ще имате голямо съвпадение в спалнята. Ето защо е важно взаимно да се подкрепяте с партньора си, да изтъквате вашата привлекателност, да споделяте какво ви харесва в тялото на другия, неговото ухание и т. н.

Свързани статии

Готови сте да експериментирате. Въпреки да сте достигали много върхове в секса, знаете че те се дължат на разнообразието. Ако и двамата сте готови да опитате нещо ново, което да подобри сексуалния ви живот, то определено си пасвате в спалнята.

Правите любов. Има голяма разлика между просто секс и правенето на любов. В първия случай може да имате съвпадение, но то би се изчерпало бързо или няма да покрива всичко изброено по-горе. Когато правите любов, съвместимостта помежду ви е голяма, усещането е чувствено, отдадено, всичко се случва бавно, с много внимание, докосване...

Снимка: Istock

Коментирай
1 rate up comment 1 rate down comment
... ( преди 6 години )
ima mnogo vreme dokato opitam tezi ne6ta , no samo s muja , kogoto obi4am.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар