Интимно

Как да спечелите любовта и сърцето на жена от зодия Риби?

Тя е магнетична и тайнствена

12.12.2017г. / 11 25ч.
Михаела Лазарова
Синди Крауфорд. Снимка: Reuters

Синди Крауфорд. Снимка: Reuters

Жената Риби вярва в по-сладката страна на любовта. Тя е много чувствителна и уязвима. Това, което я отличава от останалите е нейната дълбока душевност. Като последен знак в зодиака, зодия Риби съдържа всички архетипи.

Понякога жената родена под този зодиакален знак може да носи маска, да се преструва на такава, каквато не е. От друга страна е изключително женствена и винаги подбира прецизно своите аксесоари. Ако искате да спечелите любовта и сърцето ѝ, ще трябва да се въоръжите с повече търпение.

10 красноречиви признака на влюбения мъж

Отначало тя е загадъчна, с истинската си природа, прикрита и неуловима. Ще се впечатли от мъж, който донякъде е хамелеон, загадъчен, точно като нея.

Може да ви изглежда срамежлива, но това е нейната защита от отваряне на чувствителното ѝ сърце. Ако се покажете като твърде груб преследвач, тя ще се изплъзне от мрежите ви. Но ако притежавате това, което ѝ е необходимо, жената Риби е предана и отдадена на връзката си.

Опитайте се да опознаете интересната ѝ природа. Покажете ѝ, че я познавате с малки подаръци или жестове, които са уникални за нея. Омагьосвайте я като джентълмен, планирайте забавна вечер, кратко пътуване, нещо свързано с нейните хобита, интереси. Жената Риби ще ви покаже по много начини, че е необикновена.

Свързани статии

Дори и да не ви го покаже веднага, след всяка ваша среща ще има определени впечатления за вас. В даден момент може да се смее, в друг да плаче и да се нуждае от подкрепата ви. Внимание, разбиране, отворено сърце и усещане за сигурност. От това се нуждае жената Риби в любовта.

3-те зодии, които стават най-добрите съпруги

Като воден знак, тя е емоционално същество и се нуждае от повече уединение, за да се измъкне от вълните. Ако я обичате, обърнете внимание на онова, което я очарова и го подхранвайте грижливо с малки жестове. Тази жена се вълнува от изкуство, от иновации в технологиите, с нея разговорите са интересни, разнообразни, дълбоки.

Като цяло жените Риби живеят в свой собствен свят и понякога остават неразбрани. Лутащите се през морето от емоции,  могат да бъдат объркващи за партньорите си. В една връзка се нуждаят от двойно количество любов. В секса избират партньор, който да е активната страна, да е нежен, много романтичен и чувствен. Подходящи партньорства – зодиите Рак, Везни и Дева.

Коментирай