Интимно

Правилата, които да спазвате, ако сте приятели за секс

Неангажиращите връзки също имат нужда от граници

10.02.2018г. / 07 44ч.
Аз жената
Снимка: outnow.ch

Снимка: outnow.ch

Да имаш приятел за секс звучи страхотно. Дори да не си обвързан, винаги имаш някого, на когото можеш да се обадиш, ако имаш нужда от ласки. Забавно е, неангажиращо е и е толкова лесно.

Тук е разковничето – лесно може да е, само ако спазвате някои правила. В противен случай много неща могат да се объркат и да изгубите приятеля си за секс.

Секс с най-добрия ми приятел – да го направя или не?

Кои са основните правила при приятелството с интимни облаги, които да следвате за успешна неангажираща връзка? Ако изобщо този модел може да се определи като връзка.

Бъдете честни

Трябва да се разберете за всички правила предварително. В противен случай единият от партньорите може да разтълкува отношенията ви по свой начин, което да доведе в крайна сметка до излизане от модела на приятелството за секс. Важно е и двамата да сте наясно с правилата и какво очаквате от тази своя така наречена връзка.

Изразявайте сексуалните си желания

Приятелството за секс е различно от партньорската интимна връзка. Във връзката са намесени всички интимни аспекти на вътрешния свят на партньорите, което почти винаги усложнява отношенията. Докато при приятелите за секс централно място заема именно само и единствено сексът. Затова се възползвайте от ситуацията и говорете открито без скрупули за сексуалните си желания.

Уверете се, че сте емоционално готови

Трябва да сте наясно със себе си, ако решите да поддържате такава връзка. Рискът от влюбване не е никак малък. Затова трябва да сте сигурни в себе си и да сте наясно дали сте готови да поддържате приятелство за секс без обвързване и влюбване.

Знаци, че сте повече приятели, отколкото любовници

Практикувайте безопасен секс

Винаги трябва да сте подготвени, когато се срещате с приятеля си за секс. С него не сте в моногамна връзка, което предполага интимни контакти с други хора от ваша и от негова страна. Безопасният секс е от първостепенно значение, за да се предпазите от полово предавани болести и нежелана бременност.

Не оставайте с преспиване

Преспиването в апартамента на приятеля ви за секс е вече крачка към интимността на емоционално ниво. Избягвайте да оставате с преспиване.

Не го представяйте на родителите и приятелите си

Представите ли го, това ще е крачка към обвързването или поне в очите на близките ви. Те няма да разберат сексуалните ви отношения и това ще доведе до проблеми. Спестете си го.

Коментирай
2 rate up comment 2 rate down comment
.... ( преди 6 години )
nikoga ne sum imala podobni vruzki . dale4 sum ot takova mislene i konsumacia na 4uvstva. obojavam muj , s kogoto sum gotova na mnogo pove4e . govoria bez tulkuvania .
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Свободно време