Интимно

Любовен хороскоп за 4 – 10 юни 2018

Ще има разногласия между партньорите

05.06.2018г. / 14 06ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец

Обвързаните представители на зодията трябва да бъдат много внимателни, когато става въпрос за имоти, сделки. Тази седмица не е подходяща за покупки, продажби, подписване на документи. Също така не е добре да взимате крайно решение свързано с любовта ви.

Козирог

По отношение на любовта и връзката ви, определено ще се чувствате като водачи. Не забравяйте, че в една връзка нещата трябва да са поравно, без единият да носи по-голямата отговорност. Въпреки че той или тя ще ви позволят да сте водещият, това може да не се отрази благоприятно на взаимоотношенията ви.

6 малки стъпки за дълга и стабилна връзка

Водолей

Ако скоро сте се запознали с някого, бъдете внимателни, защото може да злоупотреби с вас. Не така стоят нещата за тези водолеи, които вече са прекарали достатъчно време с човека до себе си.

Свързани статии

Въпреки това, ако имате въпроси, притеснения свързани с финансите, попитайте без да се колебаете партньора си. Любовта не бива да ви заслепява и да ви кара да не обръщате внимание на важните неща.

Риби

Необвързаните Риби ще попаднат във вихъра на любовните емоции. Възможно е да срещнете някого, с когото да започнете дълбоко емоционална връзка, да имате силно физическо привличане. Прекалено хубаво е, за да е истина? Близък приятел ще ви напомни, че любовта изисква време и че може би е добре да забавите ходовете си.

Коментирай