Интимно

Любовен хороскоп за 4 – 10 юни 2018

Ще има разногласия между партньорите

05.06.2018г. / 14 06ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

Необвързаните Лъвове може да попаднат в объркваща сексуална ситуация с приятел. Внимавайте на партита, на които сте заедно, за това, което споделяте с другия, защото може да съжалявате на по-късен етап. Ако действате за мига, импулсивно, може да допуснете голяма грешка.

Дева

Романтиката ще изпълва любовния ви живот, благодарение на Венера и Плутон. Дори необвързаните Деви ще бъдат любовно развълнувани, но не бива да бързат. Вашата прибързана привързаност може да ви направи по-уязвими в любовта. Може да ви бъде трудно да контролирате емоциите си, но се опитайте.

5 важни неща, ако се срещате със самотен татко

Везни

С партньора може да не сте на едно мнение, когато става въпрос за домакинството. Единият от вас може да се опита да спечели надмощие над другия и да бъде по-толерантен в определени ситуации към децата например. Опитайте се да възстановите семейния мир. Ако сте необвързани и близък или приятел предлагат да ви запознаят с някого, отложете срещата поне тази седмица.

Скорпион

Думите между вас и половинката ще нанасят болка като от порезна рана. Защо комуникацията не ви върви? Възможно е всеки от вас да започне да играе игра, в която да прехвърля вината върху другия. Друга възможност е, че вие или партньорът ви може да се нуждаете от подкрепа, но е много вероятно никой да не я получи.

Коментирай