Интимно

Любовен хороскоп за 4 – 10 юни 2018

Ще има разногласия между партньорите

05.06.2018г. / 14 06ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Първата седмица на юни определено няма да бъде лесна в любовен план. Венера и Плутон ще ни накарат да се чувстваме необикновено, но зад тези емоции може да се крие манипулация, разочарование. Комуникацията може да влоши взаимоотношенията ни. Повече за това какво ви очаква според зодията вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Тайни, лъжи, измама, объркване... Очевидно ще има хаос в любовта за Овните, но не за всички представители на зодията. Ако напоследък не сте имали много време за половинката си, сега ще може да наваксате. Но в случай, че вътрешният ви глас поставя под съмнение връзката ви, ще трябва да обърнете внимание на това, което се случва. Колко червени флагчета има пред вас? 

Телец

Не се опитвайте да контролирате действията на партньора си, защото вашето властно отношение няма да се приеме добре. Бъдете споделящи, но не оказвайте натиск, защото нещата няма да се развият добре. Необвързаните Телци, които се срещат отскоро с някого е добре да не разкриват прекалено много информация за финансовото си състояние.

Женски хороскоп за юни 2018

Близнаци

Обвързаните представители на зодията може да имат проблеми с половинката по отношение на финансите. Единият иска да държи контрол над общия бюджет, докато за другия това е неприемливо. Ако не успеете да разрешите споровете, това може да попречи на вашата привързаност, дори на сексуалния ви живот.

Рак

Разногласия са възможни и за обвързаните Раци. Докато с любимия човек спорите за дребни неща, може внезапно да се окажете пред сложна ситуация за разрешаване. Единият от вас изпитва дълбоко недоверие, усещане за предателство, налагане на контрол от страна на другия. Опитайте се да разрешите конфликта с мирен тон, споделяйки усещанията си. Ако скоро сте се запознали с някого, възможно е той или тя да започне да ви обсебва и вие да избягате от тези взаимоотношения.

Коментирай