Женското тяло е великолепие, създадено от природата. В различните епохи стандартът за неговата красота се е различавал много. Но независимо от изискванията за хубост на времето, мъжете винаги са били и ще бъдат привлечени силно към 7 части на женското тяло. Вижте кои са.

Косата ви

Косата е едно от първите неща, към които повечето мъже биват привлечени. Това как я носите, как я отмятате, може да разкрие много за вас като жена. Косата ви може да бъде вашето тайно оръжие, с което да флиртувате, да покажете своята женствена същност.

Очите ви

Има причина да казват за очите, че са прозорец към душата на човека. Погледът ви може да разкаже много на един мъж как се чувствате, дали имате интерес към него. С думи винаги може да излъжете, с очи – никога.

10 грешки, които мъжете правят при орален секс

Кожата ви

Няма нищо по-привлекателно за един мъж от жена, която е уверена в собствената си кожа. Мъжете не харесват тежките гримове. Вместо това искат да виждат подчертана красота, да усетят аромата и мекотата на кожата ви във всяка една част от тялото ви. Затова, грижете се добре за нея, дами.

Шията

Шията е онова място от женското тяло, което носи деликатен аромат на парфюма, който сте си сложили. Тук кожата е нежна, фина. Мъжете знаят, че докосвайки ви с целувки, правят любовната игра по-чувствена, вие се отпускате толкова в ръцете им, че могат да ви моделират. Красивата шия също разкрива женствеността в една жена.

Кои са 5-те езика на любовта

Пъпчето

Продължавайки от шията надолу, следващото място от женското тяло, което привлича силно господата е пъпчето. Гърдите винаги ще ги пленяват, но пъпчето ги възбужда особено много, затова не се учудвайте, дами, ако по време на любовната игра той отделя повече време за целувки и игри точно с него.

Още по темата

Гърдите

Да се върнем на гърдите. Някои дами се притесняват, че не са достатъчно надарени и смятат, че не биха били толкова привлекателни. Грешите! Някои мъже всъщност предпочитат малки пред големи гърди.

Вашите бедра

Мъжете ги харесват и те ги карат да се чувстват абсолютно луди. Ето защо не се страхувайте да подчертавате тяхната красота с подходящо облекло, в което сте привлекателна, но не изглеждате вулгарно. За да разкриете красотата на бедрата си е важно и как се движите. Събудете жената в себе си и нека всяко ваше движение показва красивата ви осанка.