Интимно

Зодии, които имат страстна любов с Овена

С него връзката е в непрекъснато движение

09.08.2018г. / 13 45ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Ако има знак в зодиака, който не понася скуката, това е Овенът. Целенасочен, грижовен, понякога твърде егоистичен, той е интересен партньор в любовта. С кои 3 зодии връзката е наистина огнена, вижте в следващите редове.

Овен и Лъв

Връзката между тези два зодиакални знака е топла и страстна. През цялото време между тях има любовни искри. Овенът и Лъвът имат подобни сексуални предпочитания и определено се приемат сериозно, независимо от нивото на тяхната връзка. Тъй като тук се срещат две силни личности, може да има моменти на борба кой да надделее.

Сексуалната им връзка не може да избледнее с времето, тъй като двата знака са едновременно отделни източници на енергия, чакащи някой да ги следва. И все пак, ако някой от тях има проблеми с егото си, биха могли да унищожат взаимно доверието и либидото си.

Тяхната емоционална природа е много подобна. Двойката успява да усети взаимно емоциите си. Единственият проблем е, че и двата знака искат да бъдат лидери във връзката.

Какъв цвят е аурата ви според зодията

Имат тенденция да се сравняват един с друг. Хубавото е, че енергията им е напълно достатъчна, за да правят всичко заедно, но проблемът е, че те всъщност не се нуждаят от една и съща ежедневна практика. Овенът обича да бъде активен, да се среща с приятели, да спортува и винаги се чувства развълнуван, когато иска да направи нещо за първи път.

Лъвът е знак, който посещава места, на които може да си почине, където може да е център на вниманието. За Овена това си е загуба на време, защото той винаги е готов за нещо различно и вълнуващо.

Овен и Стрелец

Сексуалните взаимоотношения между тези два знака могат да бъдат наистина забавни.

Сериозността на Овена е нещо, което дава на Стрелеца силен импулс да си прави шеги, но в добрия смисъл. Всеки знак е по свой собствен начин страстен и огнен.

Овенът е страстен, когато става дума за действие, нови неща, секс пози. Стрелецът е страстен със своята весела личност, анализиращ.

Връзката между тях може да изгради едно трайно приятелство. Взаимното разбиране може да бъде толкова дълбоко, че дори ако нямат физическо привличане, те с радост ще го заменят с други забавления, разговори.

С мъжете от тези зодии любовта е трудна

Взаимно се мотивират и бутат напред, а когато са заедно за тях няма невъзможни неща. Докато Овенът е инициативен, Стрелецът вдъхва вяра. Двата знака се управляват от Марс и Юпитер, което означава, че те могат да имат известни разногласия относно техните убеждения и всеки се бори да защити позицията си.

Когато се влюбят дълбоко и искрено, между тях се заражда любов, която може да продължи много дълго време, докато уважават взаимно личните си нужди, индивидуалност и личното пространство, от което се нуждаят от време на време. 

Свързани статии

Овен и Овен

В любовна двойка, най-големият проблем между тези два знака може да бъде породен от техния егоизъм. Знакът на зодия Овен се управлява от Марс, което може да доведе до тежки словесни битки с размяната на обидни думи.

Но Марс им помага във физически план, тъй като това е планета свързана със секса. Двамата Овни могат да споделят дълбоко емоционално разбиране, сякаш говорят на един и същи език. В една връзка това, което най-много ценят е истината, уважението и запазването на честта на другия.

Тъй като Овенът е активен знак, когато в една връзка се съберат двама, определено им е лесно да споделят своята активност и непрестанно желание за движение. Общите им интереси много помагат на взаимоотношенията.

Коментирай