Интимно

Зодии, които имат гореща любов с Козирога

Те докосват по особен начин душата на Козирога

31.12.2019г. / 12 17ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Неговата управляваща планета е Сатурн. Знакът на Козирог – умерен, амбициозен, сдържан... Набелязват внимателно целите си и ги следват с цената на всичко. С кои три зодии могат да създадат стабилна любовна връзка, вижте в следващите редове. 

Козирог и Телец

Когато тези два зодиакални знака се съберат и опознаят добре, ще могат да се отпуснат и да имат незабравими сексуални преживявания. Проблемите между Козирога и Телеца могат да възникнат със свързването им на емоционално ниво, ако Козирогът не се влюби достатъчно дълбоко. От друга страна, родените под знака на зодия Телец имат нужда да бъдат обичани безусловно. 

Въпреки че имат различна природа, те се разбират много добре и се мотивират взаимно да се развиват като личности. Разликите им  са точно тези, които ги превръщат в перфектна двойка, защото се допълват помежду си. 

Каквито и да са техните цели, те лесно биха могли да ги достигнат заедно, поради факта, че споделят едни и същи материални ценности. Но високата им амбиция може да ги доведе до състояние на ниска енергия. 

Какъв брак ви очаква с представител на зодия Козирог?

Козирог и Риби

Ако има перфектен начин Козирогът да се отпусне, то това е да сподели компанията на представител на зодия Риби. От една страна, сексуалната им връзка е рационална, а от друга е гъвкава, емоционална. 

Различията между двата знака са невероятна притегателна сила. Рибите с лекота ще усетят емоциите на Козирога. Когато са в любовна двойка, могат да събудят най-добрите качества помежду си и да споделят силна интимност чрез дълбоко емоционално разбиране. Сексуалният им живот ще се движи по странен и спонтанен начин. 

Защо жените Козирози са толкова специални?

Ако някой като Козирога, може да бъде вкаран в луда любовна история, вълнуваща и непредсказуема, това трябва да бъде направено от партньор, роден под знака на Риби. В замяна на това, Козирогът ще предложи стабилност и мир. 

Свързани статии

Козирог и Рак

Първоначално двата знака ще трябва да се справят с проблемите, ако искат да бъдат освободени от миналото, и едва след като възстановят това, което е необходимо, ще могат да се насладят на връзката си. Рак и Козирог са противоположни знаци, но между тях има силно привличане. Когато се влюбят, могат да събудят дълбоки страсти. 

Интимността, която Ракът може да създаде, е съвместима с това, което при Козирога липсва.  Има липса на топлина в дома, любов, а Ракът може да му я осигури. 

Въпреки че знакът на Козирога изглежда надежден, всъщност не бива да му се има много доверие. 

Но, когато се влюби, той ще докаже, че може да му се има доверие. В света на Рака няма място за измами, защото неговите морални ценности са високи. Козирогът бързо ще разбере това, но ще е готов да се отдаде на една истинска любовна връзка. 





Коментирай
4 rate up comment 0 rate down comment
Анонимен ( преди 5 години )
2 rate up comment 0 rate down comment
.... ( преди 5 години )
sega 4uvam za tova . vse novi i razli4ni ne6ta sa . ne sum se zamisliala , ne znaia .
отговор Сигнализирай за неуместен коментар