Интимно

Любовен хороскоп за 24 – 30 септември 2018

Очаква ни интензивна седмица

25.09.2018г. / 10 32ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец

Любовта, която чувствате, може да е станала толкова страстна и толкова интензивна... Такава, каквато никога досега не сте я усещали. Ще бъдете развълнувани и от факта, че любимият човек иска да ви опознае възможно най-дълбоко, да осъзнаете какви са вашите уникални черти. Очаква ви вълнуваща седмица.

Козирог

През тази седмица Козирозите ще трябва да защитят любовния си живот. Ваш приятел може да ви даде непоискани съвети за интимния ви живот и да мине определена граница. От друга страна е възможно да чуете емоционални новини от член на семейството. Ще потърсите подкрепата на любимия човек.

Кой е вашият път на мъдростта и карма според тибетския хороскоп

Водолей

Някои от представителите на зодия Водолей преминават през развод или раздяла, което ще ги накара да се чувстват по-напрегнати. За щастие в четвъртък ще бъдете много по-мотивирани да започнете нов етап в живота си. За останалите Водолеи любовната седмица ще протече хармонично.

Риби

Няма да се задоволявате с нищо по-малко в любовта, от това, което ви се иска. Ако се намирате в ситуация, в която не се чувствате така сякаш сте номер едно в очите и сърцето на партньора си, тогава може да сте готови да се разделите.

В някои случаи това е свързано с усещането, че вашият партньор избира между вас и друго лице, към което тя или той има чувства. Тъй като няма да се задоволите да сте номер две, това ще ви отдели от него/нея.

Коментирай