Интимно

Любовен хороскоп за 24 – 30 септември 2018

Очаква ни интензивна седмица

25.09.2018г. / 10 32ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

Обвързаните Лъвове ще се радват на добра комуникация с половинката. Ще може да споделяте идеите си, да разговаряте спокойно за това на какъв етап се намира вашата връзка. В случай, че ви предстои да подпишете договор за общ бизнес или имот, тази седмица ще се радвате на успехи.

Дева

Не така гладко ще вървят нещата при Девите. Сякаш не чувствате страстни вибрации от половинката си. В някои случаи може да усетите как тя или той отстъпва от връзката ви, за да разбере какво наистина иска. Това може да ви удари по егото. Оставете себелюбието настрана и дайте повече пространство на партньора си. Това, което е било писано да бъде ваше, няма да ви подмине.

Тест: Какъв е неговият секс стил?

Везни

Везни, това ще бъде една вълнуваща седмица за вас по отношение на любовта. Разбира се, това може да е драматичен поврат за вас и вашата половинка, но не е задължително да означава прекъсване на връзката. Възможно е да осъзнаете как искате да се развият взаимоотношенията ви, дали се налага да промените нещо. За някои Везни това може да е последен шанс на тази връзка.

5-те зодии, които искат да избягат веднага след сватбата

Скорпион

В неделя вашият владетел, Плутон, ще напомни за себе си, а той бе ретрограден в продължение на няколко месеца. През времето на тази ретроградност вероятно сте се замисляли за вашите думи и тяхното влияние върху другите, включително и върху любимия човек. Може би интензивността и понякога сериозността на казаното са били твърде големи, за да може партньорът ви да се справи. Сега ще можете да подобрите някои неща в комуникацията и подхода си.

Коментирай