Интимно

Любовен хороскоп за 26 ноември – 2 декември

Очакват ни любовни промени

26.11.2018г. / 13 34ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

Разговор с партньора ще ви накара да промените гледната си точка за определена ситуация. Ще може да споделите вашето мнение и решение на любимия човек. Реакцията му или ще вдъхне на връзката ви повече жизненост от всякога... или ще ви накара да осъзнаете, че е била нестабилна през цялото време.

Дева

Девите ще имат малки финансови проблеми. Възможно е половинката ви да загуби някакъв източник на доходи и сега да разчита изцяло на вас. Жертвата, която ще трябва да направите може да ви накара да изпитате известно недоволство. На някакъв етап може също да почувствате, че партньорът ви е бил безразсъден и че трябва да оправяте бъркотията сега.

Какво ни очаква в Годината на свинята според китайския хороскоп

Везни

Дали е луда любов, или просто двамата сте луди? Определено ще се почувствате като че ли сте на влакче в увеселителен парк тази седмица с партньора си. Венера и Уран ще се противопоставят един на друг в сектора на отношенията ви в петък. Независимо от това колко се опитвате да изгладите нещата, половинката ви сякаш все още действа хаотично. Привличането и любовта са магнити, това е сигурно. Проблемът е, че просто не може да се почувствате стабилни в любовта. Вашият избор в този момент е да се научите да обичате в средата, в която сте, или да се откажете.

Скорпион

Може да не осъзнавате колко секси и магнетични сте тази седмица. Имате силна енергия и е възможно да дадете смесени сигнали на някого. Меркурий ще се премести в знака ви в края на седмицата. Той е в ретроградно движение и ще остане така до 6 декември. Венера ще ви напомни, че сте узрели за любовта, но някак не можете да вземете правилното решение. Не се притеснявайте да взимате решението сега. Живейте в момента и се наслаждавайте на цялото внимание, което ще получите!

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
.... ( преди 5 години )
interesni tulkuvania za bliznacite . mislia si za golemia bliznak - sukrovi6te
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Свободно време