Интимно

5 неща, които мъжете казват, само ако ги мислят

Кога може да им се вярва?

29.11.2018г. / 14 07ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Почти всеки лъже по някаква причина. Някои спестяват истината, за да предпазят любимите си. Други лъжат целенасочено. Не е възможно да сме напълно и изцяло искрени във всеки един момент от общуването с другите, особено с интимните си партньори. Заради онези, които мамят най-често много жени са склонни да се съмняват в онова, което партньорите им казват. Скептицизмът връхлита още по-силно, ако в миналото опитът е бил твърде горчив.

Заради всичко това много жени поставят мъжете под общия знаменател на неискреността. Те не вярват на мъжките думи и признания, дори те да са истина.

Отблъскващи черти у жените според мъжете

От друга страна, мъжете са тази половина на човечеството, която е по-малко склонна да споделя и разкрива душевността си. Но има някои неща, за които е почти сигурно, че един мъж не би ги изрекъл, ако не ги мисли. Кои са те?

1. Когато той каже, че иска да се обвърже с вас.

Ако един мъж ви предложи дългосрочно обвързване, съвместно съжителство или брак, каквото и да е, което подсказва за намеренията му към вас, то по всяка вероятност е истина. Повечето мъже не предлагат подобни ангажименти, ако не го мислят. Не се страхувайте да опитате. Дори след време да промените мнението си или той своето, не се лишавайте от опита, защото само той показва кога изборът е бил правилен.

2. Когато той каже, че иска да ви запознае със семейството си.

Мъжете са чувствителни на тази тема и повечето от тях не биха направили тази крачка, ако смятат, че връзката им с вас няма бъдеще. Това, разбира се, не означава автоматично, че ще ви предлага брак, но е добър знак за стабилни намерения.

Свързани статии

3. Когато той ви казва, че е изплашен.

Страхът, тревожността, безпокойството за нещо или някого са все чувства, които мъжете в повечето случаи се правят, че не усещат. Ако обаче партньорът ви има смелостта да признае, че се страхува или притеснява за нещо, то това със сигурност е така. Коства наистина много на повечето мъже да се признаят за слаби пред жена.

10-те най-привлекателни за мъжете женски типа

4. Когато ви казва „обичам те“.

Не всяка жена вярва на тези думи, особено ако са казани в началото на връзката и особено ако не са подплатени с действия. От друга страна, повечето мъже не раздават така лесно признания, тъй като по природа са по-свободолюбиви.

5. Той ви разказва плановете си за бъдещето.

Ако вие сте включени в тях, радвайте се. Вероятно това е самата истина. Мъжът до вас трябва да е доста злонамерен и патологичен лъжец, за да разтяга измислени локуми за бъдещето, ако не ги мисли.

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
.... ( преди 5 години )
imam si dvama bliznaka - hlapenceto mi i golemia mi liubim bliznak , ot tiah priemam samo podobni dumi i to bez tulkuvania . osobeno 6to se otnasia do li4ni temi , mnogo li4ni i pak kazvam bez tulkuvania i bez slujebni nameci.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар