Интимно

Любовен хороскоп за 28 януари – 3 февруари

Стрелците ще привличат погледите към себе си

28.01.2019г. / 11 47ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

Ако сте необвързани, това може да е седмица на неочаквани събития в любовта. Възможно е да срещнете някого, който изобщо да не е ваш тип, но въпреки това да ви заплени. Вселената е на път да ви изненада. Може би някой ще успее да улови сърцето ви.

Дева

Обвързаните Деви ще вземат решение с половинката си за следваща стъпка напред във взаимоотношенията. Нещата ще се случват бързо. Може да смените жилището си или да направите някои разходи заедно. За необвързаните представители на зодията, любовният цикъл ще се промени след неделя. Възможно е човек, с когото имате разлика във възрастта да ви плени.

Везни

Определено няма да бъдете на една и съща вълна с партньора си по отношение на обсъждане на сериозни въпроси. В случай, че не успеете да обсъдите важни семейни въпроси, опитайте се да фокусирате вашите разговори върху всичко, което ви прави щастливи. Направете връзката ви наистина специална.

Скорпион

Скорпионите ще развият способността си не само да искат нещо, но така да го искат, че да го получат. Използвайте това си умение за разговорите с половинката ви, за които знаете, че ще изискват отстъпка от негова / нейна страна. Вашите думи ще бъдат дипломатични, но ще бъдете достатъчно хитри, за да убедите другия в това, което искате.

Коментирай
2 rate up comment 0 rate down comment
titia ( преди 5 години )
*** , osobeno za bliznaka...govoria bez tulkuvania.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Здраве и красота
Свободно време