Интимно

Любовен хороскоп за 4 - 10 февруари

Очакват ни промени

04.02.2019г. / 12 18ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Тази седмица ще настъпи новолуние в знака на Водолей. Готови ли сте за промяна? Когато става въпрос за любов, тази промяна може да има различни нюанси. Какво ви очаква според зодията, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Най-добрите връзки се основават на солидно приятелство. Тази седмица ще бъдете мотивирани да задълбочите духовната връзка с партньора си, ще се чувствате и по-романтично. За щастие, звездите показват, че с любимия човек ще сте интелектуално и емоционално удовлетворени във вашата връзка. Ако сте необвързани, на хоризонта има шанс за ново запознанство.

Телец

Съветите на приятелите, когато става дума за любов, ще ви служат добре. Ще може да погледнете на нещата извън вашата сантиментална бездна, за да ги разберете. В отношенията с половинката първо мислете, а после говорете.

Хороскоп за годината на Жълтата земна Свиня (част първа)

Близнаци

Когато става въпрос за любов, Близнаците ще имат големи надежди. Новолунието във вашия 9-ти дом на морала, философията, разума, предполага, че нищо няма да може да ви попречи. Без значение какво се случва в любовния ви живот в момента, вие знаете, че щастието и удовлетворението винаги са избор и вие, скъпи Близнаци, избирате да бъдете щастливи. Романтиката е налице, затова ? се насладете.

Любовен хороскоп за февруари 2019

Рак

Без значение какъв е въпросът, любовта е отговорът. Обещаващо новолуние осветява областта на вашата диаграма, свързана с интимността и дълбоката емоционална връзка. Обвързаните представители на зодията ще се чувстват по-свързани с партньора си от всякога. Връзката ви може да се задълбочи, затова се възползвайте от добрата енергия на планетите. Също така е възможно да получите хубави новини за финансите на партньора си.

Коментирай