Интимно

Любовен хороскоп за 10 – 16 юни

Предстои леко объркване

10.06.2019г. / 14 25ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

Юпитер, който се движи през вашия романтичен сектор, ще ви накара да се чувствате невероятно. Проблемът е, че понякога той може да бъде като сблъсък с реалността. Възможно е да има червен флаг, вероятно по отношение на финансите и вашия партньор, който ще предпочетете да се направите, че не забелязвате. Това определено не е добра идея.

Какво може да приготвите с най-добрите афродизиаци

Дева

Ще се почувствате така, сякаш любовта е блокирана. Сатурн е във вашия любовен сектор, което ще ви помогне да разберете какво точно искате или не искате в любовен план. Стандартите, които ще си зададете, ще определи тона за здравословна и пълноценна връзка. Въпреки това може да се окаже, че привличате човек, който не отговаря на тези стандарти.

Везни

Марс, владетелят на вашия партньорски сектор, ще бъде в перфектна позиция към Нептун, но не и към Сатурн. Това ще създаде една много сложна ситуация в любовния ви живот. От една страна, ще се чувствате подкрепени от партньора си, когато става въпрос за вашата работа. От друга страна, той или тя може да ви накара да се чувствате неспособни да се справите с въпроси свързани с връзката ви.

3 признака, че е време за лятна почивка от връзката ви

Скорпион

Скорпионите са едни от малкото представители на зодиака, които имат шанс за положителна любовна връзка. Ако сте необвързани, може да срещнете някого по време на пътуване, събитие, курс, семинар. Обвързаните Скорпиони ще се радват на хармония и романтика с любимия човек.

Коментирай