Лъв

Може да се окаже, че любовта ви вреди по някакъв начин. Въпреки че може да почувствате силна любов към някого, това не означава непременно, че сте в добре функционираща връзка, която носи щастие на душата ви. Вероятно сте неспособни да поставите емоционални граници. Ако се чувствате така, сякаш вие сте тази страна, която дава повече, време е вече да направите нещо по въпроса.

Защо мъжете обичат да се гушкат

Дева

Понякога любовта наистина боли. Лунното затъмнение във вашия сектор на романтиката, последвано от Сатурн и Плутон срещу Венера, не звучи като рецепта за романтичен успех. Възможни са трудности във взаимоотношенията. Опитайте се да ги разрешите.

Везни

Някои от Везните ще се почувстват уморени от това винаги те да бъдат страната, която прави компромиси. Стремежът ви всичко да върви както трябва, отнема голяма част от енергията ви. Вероятно половинката ви е започнала да се чувства удобно с факта, че вие мислите за всичко. Ситуацията може да ви накара да осъзнаете, че ако половинката ви няма желание да се промени, може би нямате нужда от това партньорство.

Скорпион

Тази седмица мислите на Скорпионите ще бъдат фокусирани върху перспективите за бъдещето с любимия човек. Възможно е да са възникнали някакви проблеми, с разрешаването на които половинката ви да може да се справи по-добре. Доверете се на половинката си и не се отказвайте толкова бързо от връзката ви.