Интимно

Венера в Лъв – време за любов и подмяна на енергията

Какво да очаква всяка зодия

31.07.2019г. / 10 35ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

На 28 юли планетата на любовта, красотата, благоденствието, удоволствието – Венера, премина в знака на зодия Лъв и там ще се задържи до 21 август. Какво ще ни донесе този транзит? Венера в Лъв ще ни помогне да изразим своята смелост, да изразим обичта си. Венера е символ на нашите ценности, отношения и нещата, които ни доставят най-голямо удоволствие. Междувременно Лъв е неподвижен огнен знак, който има мощна сила. Тази комбинация от енергии ще ни помогне да подновим нашите енергии, да се забавляваме, да открием нови възможности, ще търсим стойностните и страстни взаимоотношения, особено в любовта.

Какво ви очаква според зодията, вижте в следващите редове.

Овен

С богинята на любовта, която ще окаже влияние върху вашия пети дом на романтиката, креативността, не бива да подценявате флиртуването. Освен че сте центъра на вниманието, най-вероятно ще сте в настроение да се забавлявате добре и да изглеждате добре. Необвързаните Овни имат добри перспективи за запознанства, неангажиращи взаимоотношения. Не се страхувайте да давате най-доброто от себе си и в работата. Звездите ви съветват да се влюбите в своята уникалност.

Какво очаква зодиите до края на 2019-а

Телец

Лоялността е всичко, Телци. Венера ще окаже влияние върху вашия четвърти дом на семейството и емоционалната интелигентност. Ще търсите някого, с когото да постигнете в любовта това, което ви се иска от дълго време. Независимо дали става въпрос за пари, храна, или човека, когото обичате, Венера е тук, за да ви даде своята подкрепа. Периодът е подходящ за промени в дома.

Коментирай