Защо сте необвързани?

Имате твърде високо мнение за себе си

17.08.2019г. / 07 36ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

В живота всеки се нуждае от любов и половинка до себе си. Както с всичко останало, така и в любовта има приливи и отливи. Понякога се случва твърде дълго да сме необвързани, а това поражда въпроса „Защо?“. Възможно е да не виждаме някои пречки, които ни отделят от възможността да сме по-щастливи. Ако се питате защо все още сте необвързани, вижте няколко възможни причини.

Пренареждате се

Всеки има периоди, в които иска да пренареди мислите и приоритетите си. Да инвестира време в кариерата си, да посещава курсове, обучения. Но понякога този период може да се проточи, а с него расте и нашият егоизъм. Започваме да се чувстваме добре с това, че нямаме сериозен партньор до себе си. И когато все пак се появи някой, ние сме забравили, че връзката се основава на взаимни компромиси, емпатия. Накрая оказва се, нашата егоистична страна ни е попречила да намерим или задържим любовта в живота си.

5 зодии, които се отегчават от връзките

Не сте се разделили с миналото

Кога бе последната ви връзка? Ако все още пазите снимки на бившата си половинка, следите я във всички социални мрежи, разпитвате какво се случва около нея, значи не сте приключили с миналото. Така няма да освободите място за новото.

Неща, различни от външността, които мъжете забелязват още в началото

Не сте активни

Понякога съдбата ни среща с партньори, но понякога ни напомня, че е време да се размърдаме. Да се размърдаме, означава да сме отворени за любовта, да излъчваме любов, позитивизъм, да говорим за любовта положително. Да се забавляваме достатъчно извън дома, да създаваме нови социални контакти.

3 знака, които подсказват дали той е подходящ за вас

Липсва ви увереност

Увереността е много важна, не само когато искаме да успеем в работата, да изпълним поставените цели, но и когато искаме да имаме партньор до себе си. Никой не е идеален и всеки от нас знае кои са недостатъците му. Но заедно с тях е важно да виждаме и своите положителни качества. Ние сме това, в което вярваме.

Свързани статии

Ако не подкрепяме себе си, ако не си кажем, че заслужаваме любов въпреки всичко, тогава как ще привлечем положителни събития в живота си? Чувствате ли се уверени в себе си? Ако не, то работете в посока на това да промените отношението си към вашето Аз.

Имате твърде високо мнение за себе си

Още една причина да сте необвързани. Ако мислите, че сте по-добри от всички, как очаквате да се зарадвате на някой друг? Никой не избира за партньор в любовта нарцистична личност. Просто връзката не се получава.

Коментирай
2 rate up comment 1 rate down comment
.... ( преди 4 години )
izob6to ne stradam ot visokomerie . prosto durja na edin to4no opredelen muj i to po samo edin opredelen na4in , bez slujebni tulkuvania i ne djendurski
отговор Сигнализирай за неуместен коментар