Интимно

Как да преживеете сезона на сватбите, ако сте необвързани

И защо е важно да се отърсите от притесненията и скрупулите

21.03.2019г. / 07 34ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Пролетта и лятото са най-подходящото време за сключване на брак. Много двойки избират своята най-важна дата в съвместния си живот именно в този слънчев период от годината, защото хубавото време и приятните температури допринасят за доброто настроение, важно за този празник на любовта.

С настъпването на сезона на сватбите вероятно ще получите покани от свои приятели, но ако сте необвързани може да изпитате известно безпокойство. За по-чувствителните дами да се появят без кавалер или партньор на такова събитие понякога е психологическо изпитание, което може да потисне доброто настроение и самочувствието.

10 причини да се чувствате страхотно, защото сте необвързани

За да се справите е необходимо да следвате някои малки правила, които ще ви помогнат да се насладите на своето гостуване.

Първо, не се паникьосвайте

Ако получите покана за сватба, не се стресирайте от мисълта, че няма с кого да отидете. Това не е причина да не отидете. Помислете коя от приятелките си можете да вземете със себе си, ако все пак не можете да си представите как отивате сама на такова събитие. И също така си помислете колко възможности за запознанства ще имате, ако решите да отидете сама с гордо вдигната глава. Предварителната нагласа има голямо значение за самочувствието.

Изглеждайте уверени

Дори вътрешно да изпитвате известна несигурност в себе си, не го показвайте. Не забравяйте, че хората не знаят какво се случва в душата ви и ще доловят единствено вибрациите, които вие самите изпращате.

Избягвайте да гледате само в телефона си

Това издава ниското ви самочувствие и притеснение, че няма с кого да си правите компания на масата или по време на ритуалите. Понякога наистина е трудно човек да се впише сред тълпа от непознати гости, с които трябва да прекара почти целия ден, но е важно да не поставяте допълнителна преграда между вас и тях. Опитайте да проведете приятни разговори и може и притесненията ви да се опровергаят.

Свързани статии

Изследвайте

Ако трябва да пътувате за сватбата се възползвайте от тази възможност да разгледате района, забележителностите, да си направите хубави снимки без да се притеснявате, че ще са селфита. Самостоятелните приключения имат своя чар.

8 причини да спрете да натяквате на приятелите си, че са необвързани

Танцувайте в груповите танци

Патешкият танц и конгата са забавни групови танци, които ще повдигнат настроението ви и може да ви помогнат да установите контакти и приятелства, а защо не и нещо повече. Кой знае.

Забавлявайте се

Не забравяйте, че сте на сватба, за да отпразнувате любовта на приятелите или близките си. В крайна сметка няма никакво значение дали сте необвързани или не на този ден. Онова, което е наистина важно, е да се забавлявате, да се смеете и да не приемате ситуацията негативно. Погледнете живота от хубавата му страна. Това е повод да се отпуснете и да си прекарате чудесно.

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
titia ( преди 5 години )
kogato ne e mujut , kogoto obojavam , moga s usmivka samo da pogledna na tova koeto se slu4va na drugite i da me4taia za dvama ni . koga i kak 6te se slu4i s nas , bez tulkuvania
отговор Сигнализирай за неуместен коментар