Как тялото ви подсказва, че сте намерили правилния партньор

Усещане за топлина

18.10.2019г. / 15 43ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Когато става въпрос за любовта, всеки от нас поне веднъж си е задавал въпроса „Дали ще срещна точния за мен партньор?“. Запознанства, връзки, страсти, разочарования... Всичко това съпътства любовния ни живот. Вървейки през него се надяваме да усетим единствения. Трябва да слушаме своето тяло, защото то ще ни подскаже дали сме го открили. На какви знаци да обърнете внимание.

Топлина

Усещането за топлина и комфорт около въпросната личност е един от знаците, че това е правилният човек. Самото му присъствие ви кара да се чувствате свободни да споделяте вашите тайни, страхове.

Прилив на позитивизъм

Когато се намирате в невероятна връзка, която е по-различна от всички досега, тя ще ви накара да се чувствате положително, да генерирате повече позитивни мисли, да гледате на себе си по друг начин. Правилният партньор ще положи хиляди усилия, за да ви накара да се почувствате по-комфортно дори в трудни за вас моменти. Наличието на позитивност между дведуши, които са се намерили, се изразява в специална връзка.

Спрете да се опитвате да променяте чувствата на партньора си

Повече мотивация

Чувствайки се положително, ние полагаме повече усилия да подобрим качеството си на живот. Специалният партньор има излъчване, което ни мотивира да се справяме много по-добре в сравнение с преди. Той ни стимулира да разширим своите хоризонти, създава усещане за сигурност.

Вие сте себе си

Още един начин, по който тялото ни показва, че това е точният партньор е това, че пред него не ни се налага да се правим на някой друг, който не сме. Той ще търси и ще се интересува само от истинското ни Аз. Без фалш, а с цялата ни чувственост, уязвимост.

Най-добрият начин да се извините на половинката си

Гушкане

Гушкането е много по-интимно, отколкото си мислим. Ако когато партньорът ви не е близо до вас или пък когато сте заедно усещате физическата нужда да се гушнете, то тялото ви подсказва, че той наистина е специален.

Свързани статии

Усещане за аромат

Всеки човек има своя миризма, която излъчва. Когато сте край вашия специален човек усещате ли аромата му, примесен с парфюм? Трепва ли нещо във вас, усещате ли се силно привлечена към него? Ако може да отговорите положително на тези въпроси, то няма съмнение, че сте срещнали точния партньор.

Здравословен начин на живот

Да промениш навиците си, особено хранителните е доста трудно. Ако след като сте срещнали човека до себе си, сте започнали да правите по-здравословни избори, да се грижите за себе си тялом и духом, то той най-вероятно е специален. Точните партньори са тези, които ни помагат да бъдем своята най-добра версия.

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
.... ( преди 4 години )
vinagi sum bila sebe si i obojavam da gu6kam prekrasnia mi liubim goliam bliznak
отговор Сигнализирай за неуместен коментар