Интимно

10 начина един мъж да ви каже „обичам те“ без думи

Красноречиви жестове, които говорят много

08.03.2021г. / 15 50ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Любовта може да се изрази по много начини и не всички включват „обичам те“. Хубаво е от време на време да чуваме тези думи, но е още по-хубаво да виждаме и усещаме тези малки жестове на любов, които означават много и говорят дори още по-красноречиво.

7 неща, които да кажете на партньора вместо „обичам те“

Как мъжете изразяват любовта си без да казват „обичам те“?

1. Целувките му са дълги и страстни. Кой мъж би ви целунал сякаш не иска да ви пуска от прегръдките си, ако не ви обича наистина?

2. Приятелите му ви обичат. Когато успеете да влезете под кожата на един мъж и той се влюби дълбоко във вас, приятелите му също ви приемат. А ако това стане преди той да се влюби във вас, със сигурност ще възприеме позитивното влияние на приятелите си, които ви харесват.

„И аз те обичам!“ – защо това е проблем?

3. Той харесва сближаването с вас. Ако си личи, че един мъж прави всичко възможно да ви опознае по-добре, да проникне в духовния ви свят и да разбере всичко за вас, той ви казва „обичам те“ косвено. Силният интерес, който мъжете проявяват най-често е продиктуван именно от дълбоки чувства, а не просто от сексуален интерес.

4. Усмихва се, след като ви целуне. Едно силно доказателство, че ви обича и няма нужда да казва каквото и да е.

Как узрява голямото „Обичам те“ във времето

5. Изслушва ви внимателно. Мъж, който обича половинката си се интересува от нея във всеки един възможен смисъл. Ако ви изслушва внимателно, с поведението си той казва „обичам те“.

6. Държи ви за ръка. Влюбените мъже го правят. Равнодушните – не.

Свързани статии

7. Обажда се или ви пише без причина. Това означава, че постоянно мисли за вас.

8. Иска да прекарва време с вас. Само мъж, който ви обича и който се чувства силно привлечен от вас би пренебрегвал личните си интереси, за да е във вашата компания.

Кога е време да кажем „обичам те“?

9. Често прави зрителен контакт с вас. Мъжът ви ви казва, че ви обича по този начин, като търси погледа ви, иска да ви гледа, да контактува с вас. Това е много добър знак за вас.

10. Прокарва пръсти в косата ви. Жест на нежност, който говори сам за себе си.

Коментирай