Интимно

6 знака, че бившият е продължил напред

Той ви подкрепя в търсенето на нов партньор

20.05.2020г. / 14 53ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Разделите са болезнени. Понякога се случва двамата партньори да имат желанието да поправят някои неща, които не са вървели и да подновят връзката си. В други случаи, когато няма желание за инвестиране на усилия от двете страни, връзката не се подновява. Ако все още изпитваме емоции към бившия, силно се надяваме нещата в някакъв етап да се развият в подновяване на любовната ни връзка. Но може да се случи така, че той да ни даде ясни знаци, че е продължил напред. Кои са те?

Той ви избягва

Дори и по едно и също време да се намирате на едно и също място, той може да избегне разговорите с вас или да е по-сдържан. Ако той определено не демонстрира, че се радва да ви види, а излъчва равнодушие, то това е ясен знак, че е продължил живота си напред.

Как да го накарате да изпитва силни чувства към вас

Той ви подкрепя в търсенето на нов партньор

Понякога бившите партньори запазват нормални, приятелски взаимоотношения. Могат да разчитат един на друг, да се съветват, споделят. Когато той ви подкрепя в това да се срещате с потенциални нови партньори, иска вие да бъдете щастлива в личен план, със сигурност няма намерение да прави опити за подновяване на връзката си с вас.

Романтични неща, които мъжете искат от жените

Иска си подаръците

Всяка любовна връзка приключва по различен начинПри някои по-бурни раздели, жената сама решава да върне подаръците. Но при други, мъжът изисква да му се върне даденото или пък не намира за нужно да пази даровете на бившата си половинка.

3 съставки на щастливата връзка

Съзнателно се отдалечава от вас

Влюбеният мъж иска да е по-близо до жената, към която има интерес, понякога и след раздялата. Но ако осъзнавате, че той се отдалечава от вас емоционално, в честотата на комуникация, при начина на общуване, значи е продължил напред.

Свързани статии

Има нова партньорка

Мъжете сякаш по-бързо започват нови взаимоотношения след раздяла. Понякога това са мимолетни забежки с цел забавление, провокация на ревност. Друг път обаче връзката може да се окаже нещо по-сериозно, което е показател, че за него вие сте наистина минало.

Разделил се е с вас и в социалните мрежи

Той не само е прекъснал всички физически контакти с вас, но е прекъснал и всички виртуални контакти чрез социалните медии. Определено е знак, че не се интересува от вас и е готов да продължи напред в живота.

Коментирай