Интимно

7 признака, че вие сте единствената за него

Понякога любовта е по-осезаема и е доказателство за сериозни намерения за бъдещето

07.06.2020г. / 10 05ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Когато една връзка върви перфектно, определено можете да усетите това. Щастието и любовта ви са взаимни и това се усеща във въздуха навсякъде около вас. Но още по-хубаво е, когато виждате в жестовете и думите на партньора си, че вие сте единствената за него. Съществуват сигнали, които издават това и той няма как да го скрие.

Признаци, че вие сте неговата избраница

Той ви запознава с всички важни за него хора

Мъжът до вас ви смята за негова избраница, ако не се страхува да ви запознае с всички хора в обкръжението си, които са важни за него – семейство, приятели, близки. Той с охота ви представя на всички и по всичко си личи, че има намерения за остатъка от живота си с вас. Прекрасен знак, че сте открили специалната си половинка.

Той се старае хората наоколо да разберат, че сте заедно

Когато сте в компания с много хора наоколо, той прави така, че всички да разберат, че сте заедно. Не ви оставя сама за минута, прегръща ви, демонстрира любовта си. Публикува снимки с вас в социалните мрежи, за да могат всички да разберат, че сте с него. Заявява публично отношенията ви в интернет профилите си, както и на живо.

5 признака, че партньорът ви е недорасъл

Той проявява истински интерес към това коя сте наистина

Когато един мъж ви обича истински, той се опитва всячески да ви опознае. Проявява интерес към всичко, което ви вълнува. Опитва се да разкодира поведението ви. Задава ви въпроси за всичко, което мислите. Съгласува усилията си с вашите. Напасва интересите си и се опитва да изгради обща визия за бъдещето ви. Иска да ви впечатли. Това са действия на човек, който смята, че е открил единствената за него жена.

Признаци, че можете да имате пълно доверие на партньора си

Той често говори за вас

Без значение дали го прави във ваше присъствие или неговите приятели и близки ви го казват, щом той говори често за вас, значи определено сте в мислите и сърцето му. Човек, който не е дълбоко влюбен, не би отделял време да разказва на хората около себе си за човек, когото не обича.

6 признака, че сте изгубили връзка с партньора си

Свързани статии

Той ви включва в плановете си за бъдещето

Ако партньорът ви говори за това какво ще правите заедно в далечно, не близко бъдеще, това е явен знак, че ви смята за своя единствена избраница. Когато мъж обсъжда бъдещи планове с вас, това рядко е случайност. Мъжете са внимателни на тази тема и не биха го направили просто така.

Той е на разположение винаги, когато е възможно

Партньорът ви е ангажиран дълбоко с вас, ако прави всичко възможно да ви помага и да е до вас винаги, когато времето и ангажиментите му позволяват. Без значение колко пъти му се обаждате и му изпращате съобщения, той все още обича да разговаря с вас, а не го прави с досада. Това е добър знак.

Признаци, че връзката ви ще бъде дълготрайна

Начинът, по който ви гледа, говори много

Жените разчитат на шестото си чувство. Няма нужда от думи. Когато любовта на един мъж е силна, тя се усеща безапелационно. Ако го усещате, значи сте единствената за него.

Коментирай