Интимно

Защо той внезапно губи интерес към вас?

Няколко отговора

12.06.2020г. / 18 48ч.
Аз жената
Снимка: istock

Снимка: istock

Първите срещи винаги са вълнуващи. Има тръпка, има интерес и вълнение, които не могат да се сравнят с нищо. Първите срещи и първите месеци от една нова връзка действат като опиат. Неслучайно някои хора толкова се пристрастяват към тях, че дълготрайните връзки им доскучават. Те имат нужда от още и още емоции, които ги карат да усещат пърхащи пеперуди в корема.

4 причини защо той ви игнорира и какво да правите

Може да се случи на всеки. Дамите преживяват внезапното отхвърляне драматично. Представете си, че имате връзка в начален етап с мъж, който досега е правил всичко възможно да ви впечатли, да предизвика интереса ви, да ви убеди, че е влюбен във вас. А сега изведнъж се е отдръпнал.

Защо се случва това? Какви могат да са причините той внезапно да изгуби интерес към вас?

Вие сте на различен етап

За да разберете на какви етапи от емоционалното си израстване и желание за бъдещето сте, трябва да минат реално поне 2-3 месеца. В това време се предполага, че сте разговаряли за това как си представяте бъдещето, какво искате да ви се случи в скоро време, какво очаквате от връзката си. Ето тук най-често идват най-големите разминавания между партньорите. Ако например вие искате да имате свое семейство и виждате това в най-близко бъдеще, но партньорът ви не, това вероятно е една от главните причини той рязко да се отдръпне от вас.

5 неща, с които мъжете объркват жените, които харесват

Той е изгубил интерес към вас, но го е страх да го признае

Ако партньорът ви просто е започнал да се крие, да не вдига телефона, да не отговаря на съобщенията ви и да не търси контакт с вас, вероятността да е изгубил интерес към вас, да се е появила друга жена и да го е страх да ви го признае, е голяма. Такова поведение винаги буди съмнения.

Страстта е угаснала

Понякога просто се случва така. Човек разбира, че страстта, която е имал в началото е изчезнала. Рязко се отдръпва и предпочита да загърби лошия опит вместо да продължава да се самозалъгва. Ако причината той внезапно да се е отдръпнал от вас е такава, продължете напред. Би било по-добре и за двамата. Страстта трудно би могла да се върне с разговори и обсъждане на проблема. Нея просто я има или я няма.

Свързани статии

Защо той изневерява, но не напуска семейството си

Показали сте прекалено много от мъжката си енергия

Някои мъже се страхуват от силни жени. А някои жени излъчват толкова изявена мъжка енергия, че могат да стреснат дори мъжете. Възможно е с непринуденото си поведение на силна жена с мъжки дух да сте стреснали партньора си и той да е решил да се отдръпне. Много мъже са склонни да се отдръпнат и да демонстрират загуба на интерес, които в същността си са породени от страх от силната жена. Една истински силна жена може да поеме водеща роля във връзката и това е стряскащо за много мъже.

Знаци, че той има силни чувства, но му трябва време, за да задълбочи връзката

Коментирай