Интимно

Как всяка зодия се справя с любовните драми

Проблемите, конфликтите и споровете във връзките са пречка, с която всеки зодиакален знак се справя по свой начин

21.06.2020г. / 09 04ч.
Аз жената
Снимка: istock

Снимка: istock

Козирог

Търпението на Козирога е добродетел. Той разбира това много добре и знае как да го използва. Козирозите знаят, че отношенията отнемат време и усилия, особено когато възникне драма в любовта. Затова те подхождат рационално, стабилно и с много аналитичност към ситуацията. Козирозите имат силно развито чувство за справедливост. Те с удоволствие и усърдие работят с партньорите си за постигане на хармония във връзката. Обичат да съжителстват в спокойствие и без драма. Когато се стигне до конфликт гледат от всички възможни гледни точки, за да го разрешат. В някои моменти проявяват инат и упорство, което пречи на разрешаването на конфликтните ситуации.

Свързани статии

5-те най-лоши навика на всяка зодия

Водолей

Водолеите мразят да живеят в проблеми, лоши отношения и драма. Склонни са по-скоро да се отдръпнат, отколкото да търпят подобна отровна обстановка. Не желаят да участват в спорове. Ако все пак такива възникнат във връзката на Водолея, той ще изрази своите решения и ще предложи начини за справяне с проблема. Толерантни и разбиращи са към партньорите си. Склонни са към идеализиране, което понякога им носи разочарования. Те винаги се надяват на разрешаване на проблемите, но невинаги успяват да участват активно в процеса.

Любовното мото на всяка зодия

Риби

Драмата е слабост за Рибите. Те са безкрайно чувствителни, може би едни от най-чувствителните в зодиака. Емоциите владеят сърцето им изцяло, което им пречи да се доверяват напълно във връзките си. Когато са виновни за конфликт или проблем, те се затварят в себе си, разстройват се дълбоко и блокират всякаква комуникация. Това ги кара да избухват в неочаквани моменти, когато чувствата са назрели твърде силно вътре в тях. Добре знаят стойността си. Съпричастни са, силно отдадени и очакват същото от партньорите си. Имат добро въображение и го използват докрай, за да върнат партньора си след конфликт.

Коментирай