Интимно

Как всяка зодия се справя с любовните драми

Проблемите, конфликтите и споровете във връзките са пречка, с която всеки зодиакален знак се справя по свой начин

21.06.2020г. / 09 04ч.
Аз жената
Снимка: istock

Снимка: istock

Рак

Когато става дума за конфликт и спор в отношенията, Ракът е склонен да допусне чувствителната му страна да вземе връх. Той е истинска кралица на драмата, когато се стигне до проблемна ситуация с партньора. Страда силно и не спира да демонстрира това си страдание, за да накара половинката си да съжалява за думите и действията си. Често бързат да реагират и да отвърнат на удара, като така казват неща, за които съжаляват след това. Драмата е чест спътник на Раците във връзките им. Понякога те самите я търсят на места, на които я няма.

Как всяка зодия убива връзките си

Лъв

Когато възникне драма Лъвът проявява войнствената си природа. Въпреки това той поема отговорност и винаги се опитва да реши проблемите вместо да ги избягва. Като силна и борбена зодия обаче, която обича да печели във всичко на всяка цена, Лъвът се опитва да излезе прав в споровете с половинката си. Той обича да защитава гордостта си, като често забравя, че и другите имат чувства. Обикновено казва неща, за които съжалява после. Подходът им е агресивен. Не се отказват, докато не стигнат до сърцевината на проблема. Лъвовете не се страхуват да поемат инициативата за решаване на споровете и драмите във връзките си.

Как всяка зодия се справя с отхвърлянето

Дева

Девите са трудолюбиви и щателни във всичко, включително и във връзките си. Те ще направят и невъзможното, за да решат проблемите си. Рационалният им подход към конфликтите им помага да ги разрешат прагматично. Това не означава, че нямат емоции или че ги пренебрегват, напротив. Девите просто действат логично и работят докрай за възстановяването на хармонията. Могат да са безкрайно критични на моменти, но това е само защото ценят високо безупречността в отношенията и се стремят към нея. Често остават неразбрани от партньорите си. Девите са едни от най-драматичните зодии в зодиака, които в много случаи са сочени като кралици на драмата наред с Раците.

Коментирай
Свободно време