Интимно

Признаци на привидно ангажираща връзка

Как да разберете дали партньорът ви има истински намерения или ви залъгва

24.06.2020г. / 05 27ч.
Аз жената
Снимка: istock

Снимка: istock

Първите пориви на любовта винаги могат да се окажат заблуждаващи. Човек тъкмо си мисли, че е открил партньора, с когото да изгради истински ангажираща връзка, а след това осъзнава, че нещата стоят по съвсем различен начин. За да сме сигурни дали половинката ни наистина е отговорна към нас и има истински намерения за бъдещето, трябва да следим за някои признаци, които показват отношението му към нас. Ако тези признаци подсказват, че връзката ни е привидно ангажираща, значи сме се излъгали.

Какво подсказва, че трябва да сложите край на връзката си?

Той ви критикува едва доловимо или явно

Комплиментите, които ви прави, всъщност са шега. Той се подиграва уж на майтап с вашите интереси и мечти. Човек, който ви обича не би се държал иронично с нещата, които ви вълнуват или които казвате. С времето тези леки иронични шеги ще се превърнат в постоянна критика, която ще ви изяжда.

Той казва, че ви обича твърде рано

Един от червените флагове на фалшивата любов е твърде раното признание, че ви обича. Любовта не идва веднага. Вероятността да се случи така е много малка и ако чувате „обичам те“ в началото на вашите срещи или в зората на връзката ви, винаги трябва да имате едно наум.

6 зодии, с които е трудно да имаш връзка

Ентусиазмът му започва силно, но внезапно стихва

Причините за такова поведение могат да са много. Каквото и да е предизвикало внезапното охладняване на ентусиазма и чувствата му, това е лош признак, че той вероятно вече няма намерения за ангажираща връзка и тя е привидно такава само във вашите очи.

Той ви притиска да правите компромиси

Свикнали сме да смятаме, че компромисите са основна градивна частица на една щастлива и дълготрайна връзка. Когато обаче единият от партньорите постоянно притиска другия да прави поредица от компромиси, това е лош сигнал за вашето щастие в бъдещето. Ще бъдете постоянно притискани да правите жертви в името на неговото щастие.

Как да разберете какво искате в една връзка

Вие правите повечето планове

Любовта може да ви заслепи за известно време и да не забележите този признак на едностранчивост във връзката, но ако вие поемате инициативата да правите краткосрочни и дългосрочни планове, това е знак, че връзката ви е привидно ангажираща.

Свързани статии

Той е спрял да бъде внимателен

В началото той често ви е държал за ръка, кавалерствал ви е, внимавал е какво говори, отделял ви е време, в което да прекарвате заедно и да правите нещата, които ви харесват. Ако сега това се е променило и той е престанал да бъде така внимателен към вас, това означава, че реално не го интересувате.

Ако от връзката липсват тези 5 неща, тя няма да е успешна

Той поставя работата и приятелите като приоритет пред вас

Важно е вие и вашият партньор да имате своите общи и отделни приятели, но това не означава, че той трябва да ви пренебрегва в тяхна полза. Работата е другото най-често извинение, което помага на хората, които нямат истински ангажиращи намерения, да извинят отсъствието си.

Коментирай