Интимно

10 признака, че бракът ви все още може да бъде спасен

Не се отказвайте

19.03.2021г. / 10 25ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

6. Все още изпитвате уважение един към друг.

Уважението е един от фундаментите, върху които бракът стъпва. Без уважение партньорите могат да се наранят много жестоко дори без думи. Ако все още се уважавате, можете да мобилизирате силите си, заедно да подобрите отношенията си и да изгладите проблемите си.

5 граници, от които бракът се нуждае, за да оцелее

7. Все още се държите за хубавите спомени.

Бракът е път, през който преминавате като двойка и който е белязан от спомени – хубави и лоши. Те са вашата история. Те ви изграждат и развиват като личности поотделно и като двойка. Ако все още те са спасителният пристан, за който се държите, не се отказвайте от брака си.

8. Изгубили сте искрата, но все още вярвате в нея.

Искрите са нещо, което обстоятелствата и условията могат да изгасят, но пък това е хубавото на искрата – тя може да бъде разпалена отново.

Свързани статии

10 въпроса, които да си зададете преди брака

9. Все още си вярвате.

Освен уважението, доверието е другият важен фактор в брака, върху който можете да стъпите, за да го спасите. Ако все още си вярвате, това е добра причина да продължите напред заедно.

10. И двамата искате да работите в името на брака си.

Ако само единият партньор иска и има желание да работи за спасяване на брака, а другият не, това е лош признак, който не вещае добро бъдеще за връзката. Ако обаче и двамата сте готови да дадете всичко от себе си, да направите компромиси, да отстъпите, да погледнете заедно напред, с брака ви не е свършено.

5 признака, че сте в брак без любов

Коментирай