Интимно

10 грешки, които зодия Стрелец прави в любовта и връзките

Къде греши тази зодия според астрологията

14.07.2021г. / 08 04ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

7. Прекалено остри са.

Стрелците са откровени до болка. В много случаи казват нещата по начина, по който ги мислят, без да правят сметка дали нараняват човека до с ебе си. Отстрани изглеждат като безчувствени и лоши. Истината е, че не са такива, просто говорят преди да помислят и да преброят до 10.

10 грешки, които зодия Везни прави в любовта и връзките

8. Правят обещания, които не спазват.

Стрелецът е готов да обещае целия свят на половинката си. Друг е въпросът дали изобщо спазва обещанията си. Тази зодия обича да прави гръмки становища и да говори това, което половинката ѝ иска да чуе. След като не спази обещанията си обаче идват и големите разочарования, а наред с тях и проблемите във връзката.

Свързани статии

9. Твърде много забавления.

Животът на Стрелеца може да се определи като „секс, наркотици и рокендрол“. Това е страхотно в началото на всяка връзка на Стрелеца, но когато се стигне до сериозно израстване на отношенията, той започва да става раздразнителен, мрънкащ, дистанциран, защото купонът е свършил.

10 грешки, които зодия Дева прави в любовта и връзките

10. Не изразяват често нуждата си от свобода.

Понякога комуникацията със Стрелеца е трудна. Той е склонен да скрива нуждите си от половинката, което още повече създава пропаст между партньорите в двойката. Стрелците крият нуждата си от свобода, за да не отблъснат половинките си, но въпреки това правят всичко възможно да я получат. Така се измъкват тихомълком от различни ангажименти, за които се изисква присъствието им като част от двойката. Това поведение често е повод за конфликти.

Коментирай
2 rate up comment 1 rate down comment
.... ( преди 2 години )
ne znia za strelci ... pri men ima moment na lipsa na uverenost ,
отговор Сигнализирай за неуместен коментар