Интимно

3 неща, които отдалечават един мъж от връзката

Постоянно го критикувате

10.08.2021г. / 08 52ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Едно от нещата, които мъжете търсят в жената до себе си, е тя да бъде сигурна в стойността си като личност, да е женствена, грижовна. Такава, която не търси постоянно тяхното утвърждение, която знае че е привлекателна и знае как да флиртува с партньора си.

Любовните взаимоотношения не са лесни и понякога ни трябва повече време, за да напаснем характерите си. Въпреки това има някои фактори, които ако се проявяват често във връзката, биха отдалечили един мъж от нея. Вижте кои са. 

Задавате въпроси като: „Това прави ли ме да изглеждам дебела?“, "Защо направи/каза това?", "Все още ли ме обичаш?"

Като цяло за мъжете е досадно да им задават много въпроси или определен тип, като изброените. Донякъде те показват ниско самочувствие на жената, а понякога дори нямат онзи отговор, който не бихме искали да чуем, което може да породи конфликти. Ако една дреха ви е тясна, вие си го знаете.

7 признака, че се срещате с грешния човек

Специалистите съветват никога да не питаме партньора си дали ни обича, защото думите и действията трябва да съвпадат, а не да се разминават. Ако той ви е казал, че ви обича, но се отдалечава от вас, очевидно това не е правилният начин да проверите чувствата му към вас.  

Постоянно го критикувате, че не ви обръща внимание, дори да не е така

Още нещо, което отдалечава един мъж от партньорката му е постоянното ѝ недоволство. Жените имат нужда от постоянно внимание, докато мъжете се нуждаят от кратки, постижими цели, за да се чувстват успешни. Искат да угодят на половинките си, това ги кара да се чувстват герои. 

5 начина да се карате по-малко с партньора си

Въпреки това, когато той прави според него всичко възможно, за да ви угоди, гушка ви, склонен е да гледа заедно с вас любимите ви сериали, а вие постоянно го критикувате, че не прави достатъчно, той може да започне да се отдалечава. Оставете и малко „въздух“ за него, за да прави любимите си неща, наслаждавайте се и на моментите, в които сте заедно. 

7 неща, които мъжете правят, когато са истински влюбени

Ревнувате/изнервяте, когато видите че гледа порно списания, канали или пък попаднете на стари снимки с бившата му 

Истината е, че партньорът ви и преди вас е разглеждал списания, имал е други бивши и снимки с тях. Тук е тънкият момент, колко често гледа порно, защо го прави, дали е постоянно, как е приключила последната му връзка, какво значение отдава на бившата си. 

Свързани статии

Ако мъжът до вас ви показва, че сте важна за него, че вие сте неговото ново начало, че ви обича, не попадате на доказателства, че той не е приключил с минала любов, няма причина да изпитвате несигурност.

И все пак, тъй като в една връзка е важно как и двете страни се чувстват и партньорите трябва да си комуникира, споделете какво ви кара да се чувствате несигурни, без да се стига до скандали. 

Коментирай