Интимно

Мантри при любовна раздяла

Оценявам специалните хора в живота си

28.09.2021г. / 10 01ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Любовните раздели не са лесни. Отрицателните емоции извличат положителното от нас и ние потъваме в капана на спомени, тъга, демотивация, може дори да стигнем до депресивни състояния. Няма времеви рамки, в които да се поставим и да си кажем, че разполагаме с токова дни, седмици или месеци, за да започнем ново начало. Но не бива и да се застояваме дълго. Хубавото е, че има мантри, които могат да ни вдъхнат кураж, за да прегърнем своето Аз към по-хубавото, към бъдещето. Мантри, които да си казваме всеки ден, докато ставаме по-щастливи. Вижте кои бихте могли да приложите, ако ви е трудно да се справите с любовната раздяла.

Аз съм силна и уверена и знам, че ще се възстановя от тази раздяла. Бъдете уверени и не забравяйте, че сте прекрасна личност, дори партньорът ви да се е опитал да ви вмени друго. 

Изпълвам живота си с позитивност всеки ден. Когато се прокрадне негативна мисъл, заменете я с положителна. Вгледайте се в положителните неща, които денят ви носи, това ще ви помогне в процеса на възстановяване. 

5 причини да прекратите връзката, дори да обичате партньора си

Отворената съм към новите възможности пред мен. Когато смятате, че сте загубили любовта, е трудно да обърнете внимание на всички нови възможности пред вас. Но е важно да се отворите за ново начало, дори първоначално то да е само в срещи и комуникация. 

Как сами блокирате любовта към вас?

Преоткривам себе си всеки ден и това ме прави щастлива. Любовната раздяла винаги ни кара да насочим енергията си в грешна посока, към нещата, които няма как да променим (и не е необходимо). Затова насочете енергията си в това да създавате – ново хоби, здравословен план на хранене, спортна активност, повече пътувания и т.н. Създавайте хубави емоции за себе си. 


Оценявам специалните хора в живота си. Когато сме във връзка, почти винаги партньорът ни се превръща в най-специалния за нас. Но със сигурност край вас има хора, които ви обичат и подкрепят. Вие сте заобиколени от любов и нямате нужда от партньор, за да потвърдите този факт.

Обичам себе си и се грижа за своите нужди. При раздяла е много лесно да обвиняваме себе си за случилото си. Без значение каква е ситуацията, продължете да обичате себе си и да се грижите за вашите желания и нужди.

3 причини той да ви приема за даденост

Живея в настоящето. Много важна мантра, която ще ви напомни, че тепърва ще създавате хубави спомени, в даден момент и с нов партньор, затова не се връщайте към старите си. Има толкова много неща, които ви чакат и искат да бъдат изживени точно от вас.  

Свързани статии

Ще намеря истинската любов, когато му дойде времето. Няма срок за това, но ако нещо зависи от вас, то това е да бъдете търпеливи, да не потъвате в отчаяние, а да хванете живота си в ръце и да постигнете всичко онова, за което сте мечтали. И когато не мислите всяка минута, че не сте във връзка, любовта ще ви изненада. 

Знаци, че скоро ще срещнете любовта

Всеки ден малко по малко успявам да постигна вътрешен мир и да се чувствам все по-добре. Може да си казвате тази мантра както и всички останали по всяко време на деня. Визуализирайте промяната. Ако успеете да убедите себе си, че ви се случва хубава промяна, така и ще бъде. 

Снимка: istock

Коментирай
2 rate up comment 0 rate down comment
anonimen ( преди 2 години )
obicham si mackata ot bg sas ostanalite odavna sam se razdelil obs....
отговор Сигнализирай за неуместен коментар