Всеки чака голямата любов. Иска да я познае от първия миг, да я хване и да не я пусне никога. Но любовта не може да се планира, тя идва неочаквано и няма как да знаем дали тя е преходна или истинската. Според закона за привличането има няколко знака, които могат да ни подскажат, че скоро ще я срещнем. Ето ги и тях.

Ставате по-добър човек

Не можете да обичате, ако не сте готови да давате любов, а не може да давате любов, ако не обичате себе си. Когато човек започва да обича най-напред себе си, той е готов да покаже тези емоции към приятели, колеги, близки.

Тогава става по-добър, емпатичен, даряващ любов. Тогава съвсем естествено ще привлече към себе си и истинската любов. Помислете дали и вие сте станали по-добри напоследък.

Има 4 типа двойки – вие от кои сте?

Често имате романтични сънища

Много двойки, които са се срещнали по закона на привличането, често преди срещата си са сънували романтични сънища. Сънищата лесно се забравят и може би няма да помните всичко от тях, като изражение на лицето на обекта от съня ви, но ще се чувствате щастливи през деня, пълни с енергия.

Пълни сте с енергия

Смятате ли, че сте пълни с любов и енергия? Може би наближава срещата с любовта на живота ви. Когато Вселената ви подготвя за срещата с любимия човек, вие имате прилив на енергия, чувствате се жизнени, по-различно от обикновено.

10 неща, които убиват любовта

Любовта ви следва където и да отидете

Ако романтиката ви следва където и да отидете, вероятно любовта се готви да почука и на вашата врата. Постоянно ще виждате влюбени двойки, ще попадате на романтични филмови сцени, а любовта ще можете да почувствате дори и във въздуха – всичко това ще се случва преди да опознаете истинския партньор.

Още по темата

Когато знаете целите в живота си

Да имаш цели в живота е важно, а още по-важно е да правиш нещо за тяхното осъществяване. Когато нямате цели, живеете ден за ден, тогава вие сте изпълнени с празнота, а тази празнота привлича хора и чувства, които са със същото ниско ниво на вибрация.

Щом определите целите си, ще се изпълните със страст, ще привлечете човек, който се намира на същата честота, на това ниво. Ще срещнете някого, с когото ще можете да споделяте мечтите си. Може би ви е трудно да повярвате, че това е привличаща сила за любовта, но е така.