Интимно

Как да го накарате да ви търси?

Без да играете игрички

28.02.2022г. / 06 49ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Ако преследвате мъжете, вероятността да имате успех с връзките е малка. В колкото и модерен свят да живеем, едно нещо е сигурно кодирано в мъжката природа и това е желанието за преследване. Ако един мъж не си прави труда ни най-малко да потича след вас, значи няма интерес към вас. Не оправдавайте мъжете с разни извинения от сорта на „той е много зает“, „сигурно се притеснява и не знае как да говори с мен“, „трябва да покажа, че имам интерес“ и така нататък.

4 причини никога да не тичате след мъж

Колкото повече преследвате един мъж и му се предлагате на тепсия, толкова повече изглеждате нуждаещи се, прилепчиви, готови на всичко, а това ви прави изключително безинтересни за мъжете. Те знаят, че винаги могат да се възползват от вас и това няма да доведе до отдръпване от ваша страна. Готови сте на всичко, прощавате, насреща сте за втори, трети, пореден шанс.

За да си спестите униженията и провалите, вижте как да накарате мъжете да ви преследват вместо вие тях.

Не подреждайте живота си около неговия

Ако правите всичко така, че да му е удобно, това ще ви направи скучни и леснодостъпни. Мъжът ще знае, че каквото и да си науми да прави, вие ще се съобразите с него, ще преподредите графика си, ще се нагодите към него.

8 урока на Буда за щастието

Вместо това покажете, че имате свой живот. Подреждайте ангажиментите си най-напред според вашите нужди. Не се старайте да съобразявате всичко с него, а покажете, че сте независими. Накарайте го да иска да се вмести във вашите планове. Направете това, без да изглеждате 24 часа заети. Намерете малък отрязък от време, в който да се вместите.

Използвайте естествената си женственост

Включете женския си чар в действие. Всяка жена е способна на магнетизъм, стига да го поиска. Завъртете опашката си. Усмихвайте се, изглеждайте безгрижно, уж неволно излагайте на показ зоните от тялото си, които намирате за секси. Съвкупността от тази енергия ще покаже на мъжа, че сте готова за флирт. Не го правете твърде агресивно, за да няма обратния ефект.

Кой е единственият признак, че един мъж наистина иска да е с вас

Свързани статии

Накарайте го да мисли за вас

Независимо дали се срещате с мъж или се опитвате да привлечете вниманието му, направете нещо запомнящо се или което да ви направи забележими. Направете го в полезрението му директно или в социалните мрежи. Най-добре е ако го направите в края на деня, така че вечерта той да мисли за това как да достигне до вас.

6 начина да го накарате да ви забележи

Бъдете мистериозни

Не правете грешката да излагате всичко на показ. Това важи във физически смисъл, но и в емоционален. Не се обличайте твърде оскъдно, за да оставите нещо и за мъжкото въображение. Но и не бъдете прекалено откровени, искрени, не казвайте всичко и не разказвайте многословно за миналото си, дори за това как е минал денят ви. Бъдете мистериозни, но без да изглеждате твърде дистанцирани и затворени.

Как да спечелите сърцето на един мъж

Не забравяйте, че точният мъж ще ви преследва

Ако сте се фокусирали върху някого, но нещата с него не се получават по някаква причина, помнете, че ако попаднете на точния мъж, няма да ви се налага да полагате чак толкова големи усилия, за да го привлечете.

Коментирай