Интимно

5 личности, които ще предадат доверието ни във връзката

Бъдете внимателни с тях

16.02.2022г. / 16 34ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Намирането на подходящия партньор не е лесна задача. Това, което може би всеки търси е лоялност във връзката. Още на ниво опознаване, напасване на личностите, има знаци, които подсказват, че партньорът ни или евентуалният такъв, ще предадат нашето доверие.

Кои са 5-те типа поведение, подсказващи за това?

Хора, които остават прикрити към вас относно себе си

В комуникацията с партньора или с потенциален такъв е нормално да задаваме въпроси, на които очакваме истински отговори. Когато обаче отказват да ви дадат сериозен отговор на определен въпрос или ви отговарят с шеги, поведението е несериозно, опитват се да ви вменят, че си внушавате неверни неща, то тогава, вие се намирате във взаимоотношения с човек, на когото е трудно да се доверите. Игричките по време на сериозни разговори, отбягване на теми, са червени флагове.

5 причини мъжът да не ви се обади отново

Потайности с телефона

Въпреки че партньорът ви не е длъжен да ви дава отчет за всяко съобщение, което получава или изпраща, както и за обажданията си, поведението му с телефона подсказва дали може да му се доверите или не. Ако той е потаен, ако на вашите въпроси с кого си пише реагира нервно, ако се крие докато разговаря с някого и не е склонен да си покаже чатовете, то тогава имате проблем с доверието във връзката. Помислете дали не се нуждаете от половинка, която да ви дава усещане за сигурност и комфорт, а не да ви държи в постоянно напрежение от евентуален флирт или изневяра.

5 начина, по които увлечението се различава от истинската любов

Някой, който ви е изневерявал в миналото или ви е лъгал за нещо важно

Рядко хората се променят, а още по-рядко двойки успяват да се възстановят след изневяра и да излязат от тази ситуация по-силни. Някои лъжи оставят трайни следи, които ни карат да изпитваме несигурност, подлагайки на съмнение всяка дума и действие на половинката си. След подобни кризи е трудно да продължим напред хармонично като двойка.

Свързани статии

Малки лъжи всеки ден

Когато някой е в състояние да ни излъже за незначителни неща, то тогава гарантирано ще предаде доверието ни и за по-важни. Има такива хора, които лъжат за щяло и нещяло, дори когато разказват забавна история, са склонни да я „оцветят“, за да бъде тя по-внушителна. Такива личности често показват себе си в по-добра светлина, придават си заслуги, постижения. В началния период, в който сме впечатлени от тях или дори влюбени е трудно да забележим малките им лъжи.

Как оправдаваме мъжете, които не си заслужават

Някой, който не ви вярва

Ако партньорът ви винаги се съмнява в това, което казвате и ви обвинява в лъжа, връзката ще пострада. Понякога попадаме във взаимоотношения с някого, който има ниско самочувствие и въпреки че сме лоялни към него и показваме чувствата си, той да продължава да ни поставя под съмнение.

 

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
Минаващ ( преди 2 години )
Я па я! Може да са се вземали по либов. . .
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1 rate up comment 1 rate down comment
Пена ( преди 2 години )
Парите и ползите замазват всичко.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар