Интимно

Защо мъжете се страхуват от жени с дълбока същност

Жената с дълбока същност е открита

24.02.2022г. / 16 03ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Жените, които се характеризират като дълбоки личности, определено не остават незабелязани. Те могат да бъдат много интензивни в любовта, но това колкото и да е привличащо, може да се окаже и плашещо за част от мъжете. Защо?

Тя задава истински въпроси. На някои от тях мъжете може да не са готови да отговорят, но те се отнасят обикновено до това, тя да проучи личността им, живота им. Дори и на първа среща, такъв тип жени, биха поддържали не само приятен разговор с хумор, но и биха търсили сериозни теми.

5 неща, които ще чувствате, ако имате връзка с точния мъж

Жената с дълбока същност е открита. Понякога твърде много и заради това мъжете може да направят една стъпка назад. Тя вярва в лоялността, в това да бъдеш откровен с другия, търси в партньора до себе си същото.

Определено знае какво иска. И кого иска до себе си в една любовна връзка. Тя веднага разбира дали харесва някого или не и няма нужда от няколко опции, за да си избере.

5 причини интелигентните хора да откриват трудно любовта

Жената с дълбока същност търси стойностна връзка. Ето защо, ако някой мъж все още не е осъзнал какво иска от живота и любовта, то той не е подходящ за нея.

Не се страхува от интимността, от задълбочаване на взаимоотношенията. Разбира се това не означава, че притиска мъжете. Просто когато усети, че би искала с този партньор нещата да станат по-сериозни, държи тези неща да се уточнят, за да няма губене на време.

Как обичат жените от различните зодии?

За нея последователността е важна. Нестабилното поведение на мъжа, игричките му, не я впечатляват, а по-скоро я отдалечават от него.

Свързани статии

Жената с дълбока същност няма да ви чака. Тя няма да чака да вземете решение или да гледа как се колебаете за нея. Тя е силна и страстна и не би пропиляла емоциите си за някого, който не оценява нейната стойност. Не се страхува да бъде сама.

Жената с дълбока същност лесно би ви разкрила. Кой сте, какво ви прави уязвим. Кои са вашите силни и слаби страни, вашето положително или отрицателно поведение.

 

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
... ( преди 2 години )
tova ne e vupros kum jeni . ne sum v glavata na mujete za da znaia . a i edva li 6te sa tolkova otkroveni za da spodeliat detaili ......
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
2 rate up comment 0 rate down comment
Модератор ( преди 2 години )
До анонимен: От редакцията: Явно вие не. Но вземаме предвид и другите ви коментари, бихме били благодарни на повече конкретни аргументи: Пълни глупости! Нищо от това не е вярно! Много са ви *** хороскопите...
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1 rate up comment 1 rate down comment
анонимен ( преди 2 години )
Вашият сайт публикува само глупости! Вярва кли ви някой изобщо на статиите?
отговор Сигнализирай за неуместен коментар