Интимно

7 причини жените да не успяват да открият любовта

Какво може да ви накара да изгубите вяра в щастливата истинска любов

08.03.2022г. / 16 16ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

5. Те се отказват много лесно.

Жените, изгубили вяра в любовта, много често се отказват твърде лесно и бързо. Извиняват се пред себе си с това, че са прекалено чувствителни, за да понесат още болка. Затова избират да спрат да вярват в любовта и да опитват с нови връзки. Никое малко бебе не се е отказало от стремежа си да се изправи, въпреки че пада и става отново в продължение на месеци, докато успее да запази равновесие. Същото важи и за любовните разочарования. Ако позволите една грешка да ви откаже от търсенето на щастието, ще попречите сами на себе си.

Съвети от хора, открили истинската любов онлайн

6. Те изпращат погрешните сигнали.

Ако се държите по начин, който казва „мразя всички мъже“, те инстинктивно ще се отдръпват от вас, разбира се. Мъжете имат вроден радар, който улавя женските нагласи и енергия. Ако усетят, че сте враждебна, те дори няма да се опитат да ви заговорят, камо ли да ви ухажват. Това ще ви озлоби още повече и ще ви накара да ги смятате за ужасни същества, които не ви заслужават. Ще се поставите в омагьосан кръг, в който хем ще мечтаете за щастието, хем ще си повтаряте колко невъзможно е то.

Свързани статии

3 лъжи, които пречат на жените да открият истинската любов

7. Те мислят, че повече никога няма да поискат любов.

Жените, които се отказват от любовта го правят, защото обичат прекалено силно и раздават цялата си любов. Когато го правят с неподходящ партньор, разочарованието е огромно. Пропадат емоционално. Губят вяра и се чувстват изцедени, неспособни да се раздадат отново. Това важи за повечето жени в различна степен. Копнежът да открият точния партньор става все по-голям с напредване на възрастта, а всеки следващ провал става все по-болезнен.

Какво означава любовта за всяка зодия

Вместо да се питате къде грешите, толкова ли е важно да сте във връзка, което в крайна сметка да ви доведе до отчаяние, променете подхода. Вижте какво можете да промените в себе си, за да промените и енергията, която излъчвате. С нейната промяна ще привлечете и друг тип мъжка енергия, която най-после ще ви пасне.

Коментирай