Интимно

5 причини да е трудно да обичате мамино синче

Защо това не е здравословен избор за вас

02.03.2022г. / 07 27ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Всяка жена се опитва да избяга от мамините синчета. Те са известни с нездравословната си привързаност към майките си и никога жена не би искала да се съревновава с тази фигура. Проблемите, които могат да произтекат от зависимостта между майка и син са големи. Те могат да попречат на щастливите отношения във връзката. Могат да се окажат пречка за всяко решение и стъпка, която искате да предприемете.

10 признака, че съпругът ви е щастлив в брака си с вас

Ето 5 причини, поради които е истинско предизвикателство да имате връзка с мамино синче.

1. Майката винаги ще е негов приоритет.

Коя жена не би искала да е приоритет, център в живота на любимия си мъж. Ако имате връзка с мамино синче трябва да свикнете да бъдете на второ място. Майката ще получава цялото време на света, ще се радва на обожанието на сина си, той ще се старае да прави нея щастлива повече, отколкото вас.

2. Той вероятно изпитва несигурност.

Мъжете, които имат силна нездравословна връзка с майките си, често изпитват несигурност във връзките си. Те търсят жена със същите качества, като майките си, но никога не са удовлетворени от нея, дори да покрива критериите. Те се допитват за всичко до майките си. Търсят тяхното одобрение. Не взимат решения, без да са ги съгласували с майките си или без те да са одобрили решението. Това може да е предизвикателство за търпението ви.

Къде грешат жените в избора си на съпруг

3. Той се чувства длъжен към майка си.

Мамините синчета са толкова привързани към майките си, че се чувстват по-задължени да им угаждат, отколкото на половинките си. На вас ще ви се наложи да се състезавате за вниманието на любимия си и надали ще спечелите тази битка. Такива мъже рядко поемат отговорности в живота. Те очакват да бъдат дундуркани и прегръщани като малки деца, да бъдат глезени и да се чувстват приласкани. Вие ще трябва да бъдете постоянна подкрепа, а той на вас надали.

4. Той винаги мисли, че ще го нараните.

Мъжете със зависима връзка с техните майки изпитват страх от връзките. Те са крайно недоверчиви към жените и често се страхуват, че ще бъдат наранени, изоставени, излъгани. Те виждат в майките си единствената сигурна връзка, която не би ги наранила.

5 неща, които е добре да казвате на съпруга си

5. Той не уважава жените.

Това е още една често срещана черта на мамините синчета, която пречи на отношенията и установяването на пълноценни връзки. Такива мъже изпитват силно недоверие към жените, а някои са доста груби в отношението си към тях. От такъв мъж можете да чуете подмятания, подигравки, критики към жени, понякога дори злобливи.

Ако имате връзка с мамино синче със сигурност ще ви е трудно. Взимайки предвид всички червени флагове е добре да направите своя избор къде предпочитате да бъдете – в токсична връзка или в пълноценни и балансирани отношения.

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
anonimen ( преди 2 години )
abe yvajavame si gi nie jenite daje kakto po dobava si gi i lybim ama samo leko d aznayat kak da se darjat vav daneni sitoxii ste sa bomba a sto se odnasya do makami za sajalenie ne ya pomnya dori neka da ne ya namesvame da ostavim jenata da pociva vav mir
отговор Сигнализирай за неуместен коментар