Интимно

11 признака, че мъжът е подсъзнателно влюбен във вас

По какво личат неговите чувства

03.03.2022г. / 15 08ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Мъжете изразяват любовта си по-трудно. Често изпитват затруднения в изказването на чувствата си на глас, но пък са царе на показването на обичта и симпатиите си. Може да е истинско предизвикателство да прочетете мислите на някого, но определено ще усетите кога той има чувства към вас.

10 красноречиви признака на влюбения мъж

Влюбените мъже може да не казват, че ви обичат, може дори да не са признали пред себе си, че са привлечени от вас. Понякога влюбването се случва на подсъзнателно ниво и мъжът може дори да не го осъзнава. Но привличането е налице и то си има своите изражения.

Има някои признаци, които са далеч от думите, а се изразяват по-скоро в действията на мъжете, които са влюбени, но не го осъзнават. Привличането обаче ги кара да правят някои неща, които издават емоциите им.

Кои са признаците, че един мъж е подсъзнателно влюбен във вас?

1. Той показва истинската си същност пред вас. Не умее да се прикрива. Общува открито и откровено с вас.

2. Личи си, че ви харесва такива, каквито сте. Слуша ви внимателно. Смее се на шегите ви. Интересува се какво правите, как сте. Иска да ви види при всеки удобен случай.

3. Не крие тайни от вас. Споделя много неща. Понякога дори се чудите как така ви разкрива подробности от личния си свят.

Мозъкът се променя, когато сте влюбени

4. Неговите действия говорят много повече от думите му. С него се чувствате в безопасност. Усещате, че чувствата му не са само приятелски.

5. Той се притеснява за вашето удобство. Винаги прави нещата така, че на вас да ви е удобно. Не ви притеснява. Иска мнението ви за мястото и часа на срещите ви. Проявява интерес към вашите хобита и иска да се включва в тях с удоволствие.

Свързани статии

6. Не се притеснява да споделя с вас финансови въпроси.

7. Познава вкуса ви много добре и това ви изненадва по различни начини – когато се отнася до дрехи, храна, музика, филми.

8. Той познава и своите приоритети също така добре.

5 начина да разберете дали наистина сте влюбени в някого

9. Той иска да знае всичко за вас.

10. Той иска съвети от вас. Интересува се от мнението ви.

11. Не крие устройствата си от вас. Дори е готов да ви сподели паролите си. Няма тайни от вас, защото гледа само към вас, а не към други жени.

Коментирай
3 rate up comment 0 rate down comment
ДА ! ( преди 2 години )
Всичките единадесет точки са така ! При жените обаче тези единадесет точки са точно на обратно . Справка - мнения на мъже след поне десет годишно влачене по съдилища за да си докажат правата - НЕУСПЕШНО !
отговор Сигнализирай за неуместен коментар