Интимно

Любовен хороскоп за 28 март – 3 април

Очакват ни промени

26.03.2022г. / 09 12ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

В последните дни на месец март ни очаква съвпад между Венера и Сатурн. За тези, които сега започват връзка е много вероятно да положат усилия във времето, за да я задържат. От друга страна, ако сте обвързани, но усещате тежестта на взаимоотношения, които не ви носят удовлетворение, може да решите да ги прекратите. Новолунието в знака на Овен ви носи промени и вълнение в любовта.

Повече за всяка зодия вижте в любовния ни хороскоп.

5 причини мъжете да спрат да са влюбени в съпругите си

Овен

Някои представители на зодията ще направят равносметка на настоящите си романтични стремежи и ще решат дали те все още са валидни, или дори реалистични. Венера и Сатурн се свързват във вашия 11-и дом на надеждите, желанията и мечтите. Това може да ви накара да изпуснете емоциите си, тъй като осъзнавате, че не получавате точно това, което наистина искате в любовта.

Може да се отнася до това, че не получавате любов от партньора по начина, по който се нуждаете. Ако сте необвързани може пък да сте отчаяни, че няма добри перспективи пред вас. Идва ново начало за вас с новолунието тази седмица.

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
,,,, ( преди 2 години )
До anonimen: i az imam dvama liubimi bliznaci .....sukrovi6ta sa mi ,,,,neveroiatni sa . tova e moia sviat
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1 rate up comment 0 rate down comment
anonimen ( преди 2 години )
moje moje sladkisi koi li znaee vsicko moje krasavicii a polujitelnata naglasa ya sazdava gospos sa prekrasnoto si satvorenie nareceno slance a az imam dve slanca ednoto e vav bg mnogo tolina ste i dam kato doide vremeto
отговор Сигнализирай за неуместен коментар