Интимно

10 начина да спечелите сърцето на алфа жена

Как да покорите силна и независима жена с твърд характер

01.04.2022г. / 17 02ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

6. Не се борете за надмощие.

Един от най-големите проблеми, които можете да срещнете в общуването и връзките с алфа жена е, че между вас ще има борба за надмощие. В най-разгорещените моменти единият трябва да отстъпи. Алфа жени с амбиции и трудно обуздаема природа са предизвикателство за повечето мъже. Такива жени очакват и мъжете до тях да са не по-малко амбициозни. Показвайте хъс във всичко, което правите.

Защо алфа мъжете са най-добрите партньори в любовта

7. Бъдете подготвени за предизвикателства.

Алфа жените се стремят към превъзходство във всичко, с което се захванат. Те имат нужда да са най-добрите в работата си, в отношенията си, смятат, че правят нещата по най-добрия начин. Това може да е истинско предизвикателство за мъжа до тях. Може да звучи сложно, но не е невъзможно да спечелите сърцето ѝ, ако се стараете да правите всичко по най-добрия начин, а не през пръсти. Ще заслужите възхищението ѝ, ако обръщате внимание на детайла и се стремите към съвършенство.

8. Изразявайте себе си.

Алфа жените изглеждат студени и не особено емоционални, но това е само в началото. Впоследствие те се разкриват, когато усетят, че могат да ви имат доверие. Възползвайте се от това, като се стараете да изразявате себе си по възможно най-креативния и оригинален, преди всичко откровен начин.

От какво се нуждае алфа жената в любовта?

9. Преглъщайте гордостта си.

Когато се налага, ще трябва да преглъщате гордостта си. Ако сте се заели да покорявате сърцето на властна алфа жена, ще трябва понякога да отстъпвате.

10. Научете я на нещо ново.

За да впечатлите алфа жена, което впоследствие да ви помогне да покорите сърцето ѝ, трябва да ѝ показвате нови неща, които да я изненадват. Научете я на нещо ново. Нещо, което ви вълнува, което правите добре и със страст, със сигурност ще я впечатли и ще отвори сърцето ѝ към вас.

Алфа жените в зодиака

Коментирай
0 rate up comment 3 rate down comment
anonimen ( преди 2 години )
vece e vpechatlena nema nazat ycil sam politika ymeem ya i to mnogo dobre
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 3 rate down comment
anonimen ( преди 2 години )
A vaobste ne podozira ce az sam neiniyat lider bez dori da go ysesta eto tova e da si lider ako razbere kak moje bis te misli po drug nacin aaa
отговор Сигнализирай за неуместен коментар