Интимно

10 начина да спечелите сърцето на алфа жена

Как да покорите силна и независима жена с твърд характер

01.04.2022г. / 17 02ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Алфа жените са родени лидери. Те са такива във всички аспекти от живота си – в отношенията, в работата, във връзките. Те умеят да управляват сами живота си. Не позволяват някой да им казва как да действат. Алфа жените може да изглеждат студени и доминиращи, властни и трудни като характери, но всичко това е на повърхността. Ако успеете да превземете сърцето на алфа жена, тя ще ви даде цялата си любов. Може да е трудно да успеете, но не е невъзможно, а и усилията си заслужават, защото жените от тази порода са наистина специални.

Какъв е сигма мъжът?

Как да спечелите сърцето на алфа жена? Ето 10 начина да успеете.

1. Взимайте решенията, бъдете инициативни.

Ако се опитвате да привлечете вниманието на алфа жена, постарайте се тя да забележи колко инициативни и смели можете да бъдете. Демонстрирайте, че можете да ръководите. Оставете впечатлението, че имате смелостта да взимате нещата под свой контрол. Това ще ѝ направи добро впечатление и ще я накара да ви забележи.

2. Бъдете креативни.

Алфа жените обикновено са талантливи. Те мислят извън общата картина и креативността, изобретателността и оригиналността ги привличат. За да спечелите сърцето на алфа жена, бъдете креативни във всичко, което правите – от организацията на срещите и вечерята до подаръците и подхода ви към живота като цяло.

3. Отстоявайте позицията си.

Алфа жените не обичат мекушави мъже, които се разколебават лесно. Проявите ли повече твърдост, непоколебимост, подплатени с аргументи, това несъмнено ще впечатли алфа жената.

4 черти на алфа жените, които карат мъжете да се влюбят

4. Бъдете страстни и непредсказуеми.

Алфа жените са доминиращи във всяко отношение, включително и в леглото. За да грабнете сърцето им и да покорите неукротимата им същност, бъдете по-диви, страстни, не се страхувайте да опитвате нови неща.

5. Бъдете търпеливи.

Алфа жените не са от търпеливите. Те ще оценят, ако вие сте такива. Ако сте също толкова нетърпеливи като нея, това ще я дразни. Може дори да избухне. Не пришпорвайте авторитарния ѝ характер, а проявете търпение.

5 неща, които алфа мъжът търси в любовта

Коментирай
0 rate up comment 3 rate down comment
anonimen ( преди 1 година )
vece e vpechatlena nema nazat ycil sam politika ymeem ya i to mnogo dobre
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 3 rate down comment
anonimen ( преди 1 година )
A vaobste ne podozira ce az sam neiniyat lider bez dori da go ysesta eto tova e da si lider ako razbere kak moje bis te misli po drug nacin aaa
отговор Сигнализирай за неуместен коментар