Интимно

10 знака, че той има сериозни намерения към вас

Жестовете му говорят повече от думите

23.05.2022г. / 10 02ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

6. Събота вечер ви принадлежи.

Той предпочита да прекара събота вечер с вас вместо с приятелите си. Чудесен знак, че имате важно място в сърцето му и е готов да пренебрегне любимите си занимания, за да е с вас.

8 признака, че той е наистина свестен мъж

7. Имате повече от просто номера на телефона му.

Освободил ви е място в шкафчето в банята. Позволява ви да оставяте разни неща в дома му. Имате домашни дрехи и бельо у тях. Знаете къде е работното му място. Не крие кога свършва работа и не ви баламосва, когато му задавате въпроси за времето, което е прекарал без вас.

8. Нощувате при него, без да тръгвате рано сутринта.

Той има сериозни намерения към вас, ако не се отнася към връзката ви като отношения за една нощ. Ако на сутринта ви прави закуска и ви моли да не бързате да си тръгвате, той има намерения към вас.

5 знака, че се чувствате прекалено комфортно във връзката си

9. Вдига телефона си пред вас и говори открито.

Ако човек иска да скрие нещо от партньора си или от човека, с когото се среща, но няма намерения към него, той ще бъде потаен, ще държи дисплея на телефона обърнат надолу, ще включва телефона си на тих режим и определено няма да отговаря на обаждания, за да не чувате разговорите му. Но ако вашият партньор не прави това, той е открит към вас.

10. Той ви звъни, а не ви пише само съобщения.

Комуникацията е от голямо значение. Важно е не просто да я има, а да е качествена и да е максимално непосредствена. Ако той общува с вас само със съобщения, това не е добър знак за намеренията му. Обикновено това подсказва за липса на интерес към личността ви, а е само на физическо и повърхностно ниво. Но ако ви се обажда, за да ви чуе или да ви сподели нещо, ако се обажда да се разберете за среща, това говори, че има намерения да развие връзката си с вас.

15 объркващи, но сигурни знаци, че един мъж е влюбен във вас

Коментирай