Интимно

Защо не правите добро впечатление на любовни срещи

Грешките, които вероятно допускате, когато излизате по срещи

25.07.2022г. / 12 27ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Мечтаете да срещнете любовта. Опитвате се да ходите по срещи, но все не ви се получава. Казвате си, че не сте срещнали сродната си душа. А замисляли ли сте се, че може да сте я срещнали, но с поведението си да сте я отблъснали? Надали би ви минало през ума. Повечето хора търсят грешките в другите, не в себе си и това е напълно нормално. Но за да спрете да се блъскате в една и съща любовна стена, помислете върху някои грешки в срещите, които може би допускате. Това ще ви помогне да поработите над тях и да станете по-успешни в търсенето на любовта.

Причини срещите и любовта да са по-трудни след 40

Не сте честни в разговорите

По време на срещи рядко хората са напълно откровени, особено в началото, защото мислят твърде много над това как ще изглеждат, какво ще кажат, дали ще направят впечатление. Ето защо и ролите, които играете са много повече от моментите, в които сте напълно искрени. А честността винаги е добър начин не само да се представите точно такива каквито сте, но и да бъдете приети именно каквито сте в действителност. Така впоследствие няма да има изненади, а и ще ви е по-лесно да срещнете някого, който ви харесва заради личността ви, неподправена и истинска.

Прекалено притеснени сте относно правилата

Ако излизате по срещи от дълго време, вероятно сте се запознали с много „правила“, според които би трябвало да успеете да намерите любовта и да впечатлите евентуалната бъдеща половинка. Тези правила са колкото полезни, толкова и вредни, защото ви поставят граници. Забравете за тях и се дръжте максимално естествено.

20 признака, че още не сте готови да излизате по срещи

Отегчени сте

Нормално е да се отегчите, когато все не ви се получава в търсенето на любовта. Опитвате отново и отново, докато не изгубите вяра в това, че ще я намерите. Това започва да личи в поведението ви и вероятно отблъсква партньорите ви. Когато се вижда, че не ви пука или че сте прекалено недоверчиви, вероятността да привлечете партньор става по-малка.

Постоянно сте заровили поглед в телефона си

Гледането в телефона, скролирането и писането на съобщения не е добра идея по време на срещи. Това означава, че ви е безкрайно скучно и че не желаете да разговаряте. Ако човекът срещу вас ви е интересен, постарайте се да му го покажете. Оставете телефона си и участвайте активно в разговора.

5-те най-големи червени флага по време на срещи

Нямате никаква представа как да се държите на среща

Ако имате този проблем, той може да е една от причините да не ви се получава в търсенето на любовта. Помислете над поведението си по време на първите срещи. Анализирайте се и потърсете вероятни грешки, които може би допускате. самокритиката пред вас самите е полезна.

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
.... ( преди 1 година )
za6toto ne umeia . koncentrirana sum nad zada4ite si i preska4am momentite v koito triabava kato kifla da se pravia na vajna i da svaliam mujut , kogoto otdavna obojavam , za smetka na tova oba4e mi se predlaga zamestitel , s kogoto desetiletie niamam vruzka
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Свободно време