Интимно

7 грешки, които отблъскват мъжете в началото на връзката

Поведението ви е прилепчиво и несигурно

18.09.2022г. / 06 50ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

На всяка жена се е случвало да започне да се среща с интересен за нея мъж, с когото дори поставят нещо като начало на любовна връзка, но изведнъж той започва да се отдалечава. Дали причината е друга жена? Възможно е да се дължи на липса на химия помежду ни, но ако налице е бил интерес от негова страна, дали някои често срещани женски грешки не са отдалечили мъжа от нас? Откритата комуникация винаги е добра идея, защото така поне ще знаем дали има смисъл да продължаваме да влагаме усилия в тези взаимоотношения.

Но кои 7 грешки не бива да допускаме отново и отново спрямо мъжете?

1. Влюбване твърде бързо

А може би по-скоро изпитвате силно влечение, което бъркате с влюбване и любов? Феромоните, тестостеронът, допаминът и норепинефринът предизвикват чувство на физическо привличане, увлечение и любов.

Но бъдете реалистки, защото идеализирането на някого и взаимоотношенията ви с него, могат да се окажат грешна стъпка за вас и да допуснете до себе си неподходящ мъж или пък да изплашите партньор, който би заслужавал емоциите ви.

Неща, които мъжете оценяват у жените, но не го показват

2. Поведението ви е прилепчиво и несигурно

Несигурните жени обикновено са нервни, говорят твърде много, хвалят се или пък проявяват ревност към обекта на своите желания.

3. Имате страхливо, самозащитно поведение

Ако в миналото сте били любовно разочаровани или следвате погрешен модел на поведение поради високо самочувствие, вие може да заемете отбранителна позиция към мъжа, когото харесвате. Вашето излъчване, маниери, говорене може да подсказват за недостъпност, неприветливост. Ако изпитвате пък определен страх от интимност, това също може да блокира развитието на връзката.

Секс съвместимост между зодиите

4. Говорите за пари

Мъжете, дори тези с добри финансови възможности, са подозрителни към жените, които демонстрират интерес към пари и вещи. Ако не искате да изгоните вашия избраник, поне в началото на вашите отношения си спестете разговорите, които биха издали любовта към материалното.

5. Споделяте всичко за себе си

Ако в кратък период от време споделяте всичко вълнуващо за себе си, това бързо може да угаси желанието на мъжа да продължава да се среща с вас. На първа среща избягвайте подробностите свързани с вашите проблеми. Мъжете не искат да слушат за интриги, клюки с приятелки, за минали изневери. Също така не разказвайте всичко хубаво за себе си. Оставете в него желанието да ви разучи повече, да иска да ви опознае на едно следващо ниво. Загубата на мистериозността отдалечава мъжете.

Свързани статии

6. Пишете му или му се обаждате твърде често

Това е твърде крайно, както и това изобщо да не му пишете, защото смятате, че той трябва да го направи пръв. Трябва да има баланс, защото в противен случай жената започва да изглежда отчаяна, досадна, преследваща. Ако той не ви пише, не ви кани на срещи, не ви се обажда, вероятно няма интерес към вас.

Признаци на магнетично взаимно привличане

7. Секс на първата среща

Сексът твърде скоро може да прекъсне една иначе обещаваща връзка. Да, вероятно вие имате позната двойка или сте чули за двойка, която е правила секс на първа среща и сега се радва на чудесна любовна връзка. Това са изключения. Ако не търсите просто секс, забавете забавленията в спалнята, а усетите ли, че наближи този миг, за да не останете разочарована може да попитате човека какви са неговите очаквания от вашите взаимоотношения.

Коментирай
0 rate up comment 3 rate down comment
Жена ( преди 1 година )
Най-голямата грешка е да му се обясните в любов. Покажете ли колко много го обичате и той губи интерес. Странни са мъжете! Търсят жена, ноято да ги обича, да им е вярна, домакиня, сексуално разкрепостена, но намерят ли я- бягат! Започват да търсят друга или си пишат с още 10 жени! Така ....от скука! Идеалната жена е скучна за един мъж.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Свободно време