Интимно

5 начина да флиртувате така, че той да не може да устои

Женски трикове за привличане

15.11.2022г. / 06 57ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Флиртът е началото на много връзки. Той е не само начин да се позабавлявате и да привлечете нечие внимание. Когато имате интерес към конкретен човек, флиртът е вашата силна карта. Трябва само да знаете как да действате, за да не събудите грешно впечатление, но и да постигнете целите си.

Разликата между приятелството и флирта

Кои са петте най-добри начина да флиртувате така, че той да не може да ви устои?

1. Изглеждайте така, сякаш се забавлявате.

Когато се чувствате удобно в кожата си и излъчвате хармония със самите себе си, това винаги привлича. Ако изглеждате така, сякаш се забавлявате независимо в каква ситуация се намирате, ще изглеждате привлекателна и ведра личност, на която не може да се устои. Старайте се да не показвате признаци на безпокойство, защото именно те са отблъскващият елемент, когато все още другият човек не ви е опознал.

5 стъпки за успешен флирт

2. Бъдете наясно със заобикалящата ви среда.

Когато флиртувате, можете да използвате всичко наоколо като повод за разговор. Обърнете внимание на мястото, музиката, храната и напитките. Обстоятелствата, в които се намирате, могат да са повод за интересен разговор.

3. Зрителен контакт.

Осъществявайте зрителен контакт, ако искате да бъдете забелязани. Ще привлечете вниманието му, ако се постараете той да забележи, че го гледате. Не го зяпайте и не се втренчвайте. Просто хвърляйте многозначителен поглед, на който да не може да устои.

5 погрешни начина за флирт

Свързани статии

4. Вгледайте се навътре, докато говорите.

Дайте му да разбере, че се интересувате от него. Езикът на тялото ви може да помогне. Наведете се леко напред, докато задавате въпроси. Покажете, че имате интерес и ви е забавно.

5. Задавайте въпроси.

Мълчанието показва липса на интерес, докато въпросите са точно обратното. С тях демонстрирате, че искате да опознаете човека срещу вас. Не атакувайте с лавина от въпроси, защото ще накарате мъжът да се почувства като на разпит. По-скоро питайте и слушайте внимателно. Всяка дума от отговорите може да е повод за следваща тема на разговор.

Защо някои са по-добри във флирта

Коментирай
Свободно време