Интимно

10 качества, които мъжете търсят в бъдещата си половинка

Ако ги притежавате, ще привлечете мъжкото внимание

13.11.2022г. / 12 23ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

6. Безгрижие.

Мъжете харесват момичета, които излъчват безгрижие. То подсказва за потенциална безоблачна връзка, в която ще са едновременно обвързани и свободни да правят каквото решат. Съблазнителна комбинация за повечето мъже.

Мъжки качества, които впечатляват

7. Чувственост.

Женственост, страст и чувственост са сред женските качества, които са много привлекателни за мъжете. Прегърнете своята женственост в цялото ѝ многообразие и я разгърнете. Колкото повече показвате женствената си чувствителност, грация и елегантност, толкова повече мъжки погледи ще събирате.

8. Честност.

Мъжете оценяват честността високо. Ако искате да сте забелязани, бъдете искрени в общуването с тях. Шикалкавенето, мрънкането, недомлъвките и двойствените сигнали са нещо, което може да привлече известен интерес поне в началото, но надали ще доведе до развитие на сериозни отношения.

Кои качества ценят мъжете в жените

9. Самодостатъчност.

Жените, които умеят да живеят сами, да се забавляват сами, да изкарват прехраната си сами и да се радват на това, което имат, без да се нуждаят задължително от половинка, са изключително привлекателни за мъжете.

10. Подкрепа.

Всеки мъж тайно се надява да открие жена до себе си, която да му се възхищава, да го подкрепя, без да го критикува, а и да приема решенията му. Мъжкото его се нуждае от подхранване, не от постоянни напътствия, в които не се усеща подкрепа и рамо, на което да се опре.

Черти на характера, които се харесват на другите

Коментирай