Интимно

10 признака, че той е истински лудо влюбен във вас

Влюбеният мъж си личи по жестовете и вниманието

30.12.2022г. / 16 35ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

5. Опитва се да оправи нещата след конфликт.

Ако на партньора ви не му пука за вас, той изобщо няма да се опитва да се сдобрява с вас след спор или конфликт. Няма да се извинява, няма да се опитва да намери път към вас отново, няма да се старае да промени нещата, които са се явили проблематични между вас. И обратното – ако истински ви обича и държи на вас, ще познаете по това, че след конфликт ще се старае да оправи нещата възможно най-бързо.

7 неща, които мъжете правят, когато са истински влюбени

6. Той се старае да ви прави щастлива.

За лудо влюбения мъж, който истински обича жената до себе си, няма нищо по-важно и ценно от това да я вижда щастлива и усмихната.

7. Той ви прави част от живота си.

Питате се дали той е влюбен във вас? Няма място за съмнение в това, ако той се старае да ви прави част от живота си във всички ситуации и значими моменти в ежедневието.

Свързани статии

Абсолютни знаци, че сте влюбена в него

8. Той вижда бъдещето си с вас.

Когато си говорите и той споменава бъдещите си планове и цели, мечтите си или просто нещата, които вижда за себе си в бъдеще, а заедно с тях споменава и вашето присъствие там – това е повече от явен знак, че е лудо влюбен във вас.

9. Той се старае да не се карате.

Влюбеният мъж не се опитва да създава конфликти, а да ги избягва възможно най-много. Ако той ви обича, ще се опитва да прави така, че да не се карате. Така всичко между вас ще преминава по-гладко и щастливо, и той го знае.

15 знака, че той не е влюбен във вас и може би дори не ви харесва

10. Той обича странностите и несъвършенствата ви.

Може би едно от най-солидните доказателства за това, че един мъж е влюбен истински във вас е ако той ви приема заедно с всичките ви странности и негативни черти. Обичащият мъж приема несъвършенствата и ви обича заедно с тях, въпреки тях и понякога именно те са част от причините да сте негова избраница.

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
Анонимен ( преди 1 година )
Да, да, всичко е така и висва в спалнята ви
отговор Сигнализирай за неуместен коментар