В любовта винаги има много въпроси. Понякога отговорите не ги получаваме директно, а чрез постъпки, отношение. Някои взаимоотношения могат да бъдат доста объркани или пък да са съвсем ясни, но да ни се струват сложни. Пример за такива са онези, в които жената е привлечена емоционално към мъж, който в някаква степен я обърква с поведението си. Тя не е сигурна дали той я харесва, дали е влюбен в нея.

Те могат да поддържат близки и топли взаимоотношения, но да не са правили секс, да се срещат понякога, или пък да има повече секс и по-малко държане за ръцете, или сближаването да се случва трудно.

Кои са знаците, разкриващи, че той не само не е влюбен във вас, но вероятно и не ви харесва?

1. Той не прекарва много време с вас.

2. Въпреки често да ви се струва, че той изпитва силни емоции към вас, мислите му сякаш се лутат някъде другаде. Нека не се лъжем, ако той ви харесва наистина, ще присъства на сто процента, когато е в компанията ви.

3. Рядко той ви пише пръв или ви звъни. Това е наистина един от предупредителните знаци, че той не ви харесва.

Навици, които имат само сродните души

4. Не показва ревност към вас, когато някой ви ухажва, когато му споделите, че ще се забавлявате само с приятелки.

5. Вие сте тази, която дава идеи за следващите ваши срещи – къде да отидете, как да се забавлявате. От негова страна рядко има инициатива.

6. Все сте на изчакване, защото той има лични ангажименти, работа, срещи с приятели.

7. Флиртуването с други жени, говоренето пред вас за тях е един от признаците, че той не ви харесва.

Защо мъжете се страхуват от жени с дълбока същност

8. Той не знае много за вас или не се опитва да научи нови неща. Дори вече не ви пита как сте прекарали почивните дни, какви са ви плановете и т. н.

9. Липса на емоционална връзка. Това също е един от признаците, че той не ви харесва. Ако например вие имате трудности и се чувствате зле, а той не показва с нищо, че го е грижа за вас, по-добре не си губете времето с този мъж.

10 причини мъжете, които срещате онлайн да са разочарование на живо

10. Всичко за него е просто секс, особено ако само тогава общувате или ви го е заявил.

11. Усещате, нещо ви е подсказало, че той комуникира с други жени в социалните мрежи, че се вижда с някоя. Мъжете винаги успяват да се издадат, а женската интуиция е много силна.

Още по темата

12. Не ви запознава с негови близки, приятели, не ви кани в дома си или го прави рядко.

13. Все едно му е дали ще бъде част от събития, които са важни за вас.

14. Обръща ви внимание, търси ви, когато е в настроение, когато му е скучно, но два дни по-късно сякаш се отдръпва от вас. Непостоянството също е знак, че може би той не ви харесва.

15. Просто знаете, че не изпитва емоции към вас. Колкото и да се опитвате да се утешите, да се предпазите от разочарования, дълбоко в себе си може да разкриете истината, че той не ви харесва.

Снимка: iStock