Интимно

10 знака, че той не ви обича

Фалшива от истинска любов – как да разпознаете признаците

15.02.2023г. / 12 46ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

6. Постоянно ви поучава как да живеете.

Ако имате чувството, че нямате партньор, а по-скоро лайф коуч или личен треньор, това е признак, че той не ви обича, а по-скоро иска да ви моделира по свой вкус. Опитите за промяна на партньора са едно от най-токсичните поведения.

10 общи черти на мъжете, които са неспособни да обичат

7. Когато сте щастливи или успели в нещо, интересът му към вас рязко спада.

Ако сте забелязали такава тенденция, то вероятно е защото той не се радва на успехите и постиженията ви, а ви за вижда. Завиждащ партньор не би могъл да ви обича искрено и от сърце.

8. Натрапвани непоискани съвети.

Когато партньорът ви се опитва да ви натрапва мнението си и да ви напътства настоятелно, това показва, че го прави не толкова заради обич, а за да ви промени и насочи в посока, която той желае.

10 признака, че той ви използва във връзката

Свързани статии

9. Убеждава ви, че другите грешат, а той не.

Още един пример за това как някои хора искат да променят партньорите си и да ги насочват в посоки, които те желаят, е когато ги разколебават в мнението и съветите на другите. Ако той ви казва, че всички други грешат, а трябва да слушате неговото мнение, това е лош знак, дори червен флаг, който да не отминавате.

10. Той говори за вашите лични проблеми, а не за общите ви такива.

Признак, че той не ви обича, е когато разграничава вашите от общите проблеми, които имате като двойка. По този начин той поставя граница в отношенията ви, сякаш иска да не участва в решаването на кризите и конфликтите, които засягат двама ви. Затова и поставя акцент само върху вашите проблеми.

Когато Тя казва, че ви обича... без думи

Коментирай